INGREDIENTS
2 ous
350 ml. crema de llet
4 rodanxes de pinya
150 grams de farina
150 grams de sucre
sucre cremat líquid
SOM-HI
Triturar 2 rodanxes de pinya amb la batedora i reservar.
Batre els ous amb el sucre fins que quedi esponjós i afegir la pinya triturada. Triturar
molt be.
Incorporar la farina poc a poc i mesclar.
Quan sigui incorporada afegir la crema de llet i tornar a barrejar.
Preparar el motllo, al que jo el vaig ficar una mica de sucre cremat líquid al fons, intentant que les parets quedessin impregnades.
Abocar la mescla de la quesada i ficar al forn prees calfat a 150ºC. uns 50 minuts.
Punxar per veure si està cuita i desmot llar.
Decorar al gust. Es pot servir freda o calenta.
Aquesta recepta està treta, del blog de la Sión i el Miquel de FEM UN MOS.
Encara que hagi refrescat una mica jo em menjaría un troç ben gran de la quesada tan bona que has fet amb pinya.
ResponEliminaFins aviat maca!!
Petons.
que bona! jo la vaig tastar a cantabria per primera vegada, i em va agradar molt! amb pinya li ha de donar un toc més fresquet suposo! petons
ResponEliminatrobo que la pinya combina super bé amb la quesada, l'ha de fer molt més lleugera. Idea apuntada!
ResponEliminaQuin pastisset! ES tant tou que deu passar molt bé.
ResponElimina