Un plat adient, per la temporada que ara comença
INGREDIENTS
500 grams de fesols petits cuits
4 botifarres amb pebre
1 botifarra negre
1 botifarra de perol
1 o 2 grills d'all
julivert
oli
sal i pebre
SOM-HI
Fregar l'interior de la paella amb un grill d'all pelat.
Fregir amb poc oli, les botifarres a trossos i reservar.
Netejar els bolets i tallar-los a quarts (si son petits no cal tallar-los)
Passar per la paella els rovellons i reservar.
A la mateixa paella passem els fesols amb un allet amb julivert picat. Afegir els
rovellons i les botifarres i servir.
Bon profit !!!!!!!!
ResponEliminaIsabel; Reivindiquem la via catalana, l'onze de setembre, el 27 de setembre i tot alló que faci falta, amb aquesta "trobada" de botifarres de ben segur que guanyem... i amb els bolets, la culminació és quasi total¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Quin bon aspecte que té aquesta
ResponEliminaaquest plat tant ben trobat¡¡
Una recepta ben de temporada, ara que ja es comencen a trobar bolets. Tot un clàssic de la cuina catalana!
ResponEliminaQuin platàs. Una mica calòric; no t´ha deixat cap buti...jejeje.
ResponElimina