1 massa de pasta de full
3 pomes tipus golden o reineta
1/2 llimona
3 cullerades sucre
6 figues
12 maduixes
fulles de menta
melmelada préssec
SOM-HI
Pelar les pomes i tallar-les. Ficar dins d'un recipient apte per el microones, junt amb el suc de 1/2 llimona, la pell i el sucre ( 6 minuts).
Ex tendre la massa de full, estirar-la i punxar amb una forquilla l'interior, per tat que no pugi massa. Amb aquest cas l'hi tallada per la meitat i he recollit les vores. Farcir amb una capa fina de compota de pomes i ficar al forn a 180ºC.uns 20 minuts, fins que veiem les vores daurades.
Deixar refredar i posar la fruita que vogueu, pintar amb melmelada barrejada amb una mica d'aigua, per donar brillo a la fruita, també es pot fer amb gelatina.
Es un prostre fàcil i bo, que ens ajuda a sortir de qualsevol compromís.
m'agraden molt aquestes coques, la pasta de full és tan versàtil! sempre queda bé! petons
ResponEliminaOooohh! hi ha un a casa que mataria per la de figues! Tenim pendent la trobadeta...però perquè costa tant??? Un petonarro!!!
ResponEliminaHola, ja torno a ser per aquí!
ResponEliminaM'encanta la idea de posar la compota a sota, enlloc de la clàssica coca amb la crema i fruita... La combinació amb la pasta de full i la fruita fresca a sobre m'encanta!