INGREDIENTS
4 peres conferencie
100 grams de sucre
40 grams de mantega
1 massa de pasta Brisa
1 terrina de gelat (nata, vainilla o xocolata)
encenalls de xocolata
SOM-HI
Pelar les peres, partiu-les per la meitat i treure-hi el cor.
Posar amb un motllo que pugui anar al foc o paella que també pugui anar al forn, la mantega i el sucre a fer-se caramel.
Quan tingui una mica de color afegiu-ho les peres amb la part plana cap avall. Han de quedar els trossos ajustats.
Deixeu un parell de minuts i gireu el trossos .
Apartar la paella o motllo del foc, deixar refredar una estona i cobrir amb la pasta Brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma de les peres, amolle-ho els costats ficant-los en dins i retalle-ho la pasta que sobri.
Fique-ho al forn escalfat a 180º , dalt i baix uns 25 minuts.
Quan sigui cuita la massa, trèieu-la del forn i deixeu-la refredar, gireu-la com si fos una truita, sobre la safata que tenim per servir la.
Acompanyar amb nata, gelat o encenalls de xocolata (al gust).
Bon profit!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaIsabel; Una bona manera de fer servir les peres a la cuina. Aquest plat un cop servit té l'intenció de ser molt bo al paladar.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Ha de ser bonisim aquest tatin!!i acompanyat de un gelat! bona idea!
ResponEliminaHa de ser bonisim aquest tatin!!i acompanyat de un gelat! bona idea!
ResponEliminaBoníssima!!! què no fem vacances!!! petons
ResponElimina