INGREDIENTS
300 grams farina de rebosteria
250 grams de sucre
2 taronges
100 grams de mantega
3 ous grans o 4 petits
1 sobre de llevat Royal
SOM-HI
Rentar les taronges i ratllat la pell d'una molt fina.
Fer suc amb les 2 taronges.
Separar els rovells de les clares i batre els rovells amb el sucre fins que quedi una crema.
Reservar les clares.
Afegir als rovells i el sucre, la mantega pomada, el suc de taronja i la ratlladura d'una taronja, batre per que tot quedi integrat. A continuació la farina tamisada amb el llevat i mesclar-ho tot.
Per ultim les clares pujades a punt de neu, que les incorporarem amb una espàtula amb moviments suaus de baix a dalt, per tant que entri aire i que el pa de pessic quedi mes esponjós. Si us agrada, sobre es pot ficar tires fines, de la pell de l'altre taronja.
Enfornar al forn escalfat per la part de baix, a uns 170º C. duran uns 40 o 45 minuts.
Deixar refredar i que vagi de gust!!!!!!!!!!!!!
Ha d'estar molt bo aquest pa de pessic i molt esponjós, ho faré a casa per que segur que els agradarà.
ResponEliminaBon cap de setmana