INGREDIENTS
2 albergínies
2 cebes tendres
mozzarella
sal i pebre
oli
Per fer la massa de pizza
300 grams de farina
150 ml. d'aigua
4 cullerades d'oli
12 grams de llevat fresc
sal
SOM-HI
Amb un bol gran, posar la farina tamisada, el llevat i les cullerades d'oli ,la meitat del del aigua calenta i la sal.
Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar uns 30 minuts.
Mentrestant, pelar i tallar petita la ceba i les albergínies pelades i tallades a rodelles fines, la ceba la confitem amb una paella amb una mica d'oli a foc lent, les albergínies les fiquem amb un bol amb aigua i sal uns 10 minuts i passar per l'escorredora.
Pres calfar el forn a uns 200º
Estirar la massa sobre la llauna o safata del forn, donant-hi forma ( te que quedar una massa fina), sobre posar l'albergínia, la mozzarella i la ceba confitada.
Picar l'alfàbrega i ficar dins d'un gotet petit amb oli escalfat, barrejar per perfumar l'oli.
Posar al forn calent, amb escalfor de baix a uns 200º fins que sigui cuita i agafi color.
Amanir amb l'oli perfumat i servir.
aquesta coca-pizza ha de ser boníssima!!! petons
ResponEliminaUmmm que pintaza tiene esta pizza¡¡¡, de buena gana me comia un trozo en la cena, enhorabuena por tu blog, me quedo por aqui para no perderme nada, un beso
ResponElimina