Quina mandra ficar-nos a la cuina amb aquesta caloreta. Es veritat que venen de gust plats lleugers. Amanides, fruites, coses fresques i aperitius.
Avui, me he inspirat amb el blog de STARBASE, proposat per la Mercè amb la seva crida mensual DEL BLOG AL PLAT.
No-mes obrir he vist a la primera entrada, uns plates d'aperitiu /pica pica/ a on es veien uns seitons arrebossats. M'he han entrat ganes i a la peixateria els he trobat.
Fets amb tempura i acompanyats d'una amanida " un sopar lleuger i deliciós "
INGREDIENTS
1/2 quilo de seitons
1 1/2 culleres de farina
sal, pebre
aigua molt freda
llimona
oli d'oliva
1/2 c/cafè de llevat
SOM-HI
A la peixateria, fem que ens treguin l'espina.
Els rentem i els posem amb una escorredora.
Preparem la tempura, barrejant la farina i afegint aigua freda (batre bé, perquè no es facin grumolls) i afegir la mica de llevat.
Salpebrar els seitons, arrebossar-los i fregir amb oli calent. Posar sobre paper de cuina,
perquè deixi anar l'oli.
Son també molt bons servir-los amb llesquetes de pa amb tomàquet.
es molt bo el seitó, i al ser un peix blau, molt saludable! bona manera de menjar-lo inclús com entrant! petons
ResponEliminaque bo que és el seitó!!1, arrebossadet és com més m'agrada, però probaré aquesta tempura!!!, moltes gracies per participar i ara, vacances fins a setembre!
ResponEliminaQuè bons els seitons! Arrebossats m'encanten!!
ResponElimina