INGREDIENTS
400 de maduixes
70 grams de sucre
350 ml. d'aigua
1 barra de gelat de nata
pebre negre
fulles de menta
galetes per decorar
SOM-HI
Rentar les maduixes amb la seva tija.
M'entres amb un cassó o paella, posar el sucre amb l'aigua al foc .
Quan el caramel comenci a agafar color, tirar les maduixes, sense les tiges i caramel.lisar fins que deixin anar el seu propi suc.
Empolvorar amb pebre negre, millor moldre'l al moment.
Posar amb una copa el tall o bola de gelat i sobre les maduixes caramel.lisades tèbies i amb el seu suc.
Acompanyar amb unes fulles de menta.
ResponEliminaIsabel; Quina olor de frescor tant i tant bona que tè que fer aquest gelat de nata amb maduixes, i amb el toc de pebre, "explosiu"¡¡
Bona cuina Isabel i que vagi de gust¡¡ :O)
Al pebre...això ja són paraules majors! quina pintassa.
ResponEliminaAixò de possar-hi pebre ha de ser un extra molt bo, llàstima que ja es una mica difícil trobar maduixes bones, de totes maneres, idea guardada.
ResponEliminaPetons.
les maduixes amb pebre estan delicioses! el contrast és boníssim! una molt bona idea! petons
ResponElimina