La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 14 de juliol del 2015

GELAT DE NATA AMB MADUIXES AL PEBRE




INGREDIENTS

400  de maduixes

70 grams de sucre

350 ml. d'aigua

1 barra de gelat de nata

pebre negre

fulles de menta

galetes per decorar

SOM-HI
 
Rentar les maduixes amb la seva tija.


M'entres amb un cassó o paella, posar el sucre amb l'aigua al foc .


Quan el caramel comenci a agafar color, tirar les maduixes, sense les tiges i caramel.lisar fins que deixin anar el seu propi suc.


Empolvorar amb pebre negre, millor moldre'l al moment.


Posar amb una copa el tall o bola de gelat i sobre les maduixes caramel.lisades tèbies i amb el seu suc.


Acompanyar amb unes fulles de menta.


4 comentaris:


  1. Isabel; Quina olor de frescor tant i tant bona que tè que fer aquest gelat de nata amb maduixes, i amb el toc de pebre, "explosiu"¡¡
    Bona cuina Isabel i que vagi de gust¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Al pebre...això ja són paraules majors! quina pintassa.

    ResponElimina
  3. Això de possar-hi pebre ha de ser un extra molt bo, llàstima que ja es una mica difícil trobar maduixes bones, de totes maneres, idea guardada.
    Petons.

    ResponElimina
  4. les maduixes amb pebre estan delicioses! el contrast és boníssim! una molt bona idea! petons

    ResponElimina