INGREDIENTS
1 caixa de lasanya ràpida
300 grams de carn picada mixta
2 cebes tendres
1 pastanaga
1 grill d'all
sal i pebre
oli
per la beixamel
30 grams de mantega
30 grams de farina
400 ml. de llet
formatge ratllat
sal i pebre
SOM-HI
Sofregir la caba tallada petita, afegir la pastanaga tallada també petita i el tomàquet ratllat, deixar coure.
A continuació la carn picada amb un grill d'all ratllat, deixar fins que sigui tot cuit i refredar.
Ficar les plaques de lasanya amb aigua calenta un 10 minuts, han de quedar semi rígides,
de tant en tant remoure-les.
Entretant : En una cassola, desfer la mantega i la farina. Sense parar de remenar, afegí la llet necessària per aconseguir una beixamel fina. Rectificarem de sal i pebre.
Ficar al fons de la safata una mica de beixamel, a sobre la placa de lasanya i farcir amb sofregit, un altra capa de lasanya i sofregit, podeu fer mes capes, per ultim la lasanya i cobrir amb la resta de beixamel i formatge ratllat.
Ficar al forn de 8 a 10 minuts i 5 minuts de gratinador.
T'ha sortit una bona lasanya, amb un coloret que crida l'atenciò.
ResponEliminaEs un plat que té molts fans.
Petons.