La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 19 de setembre del 2015

MOS DE FARCELLS D'ESPINACS

  
 
 


Aquest mes, la Mercè amb la seva crida mensual " DEL BLOG AL PLAT", ens ha proposat passejar per el blog de la Sión i el Miquel de "FEM UN MOS" .

El nom de la recepta original es "PAQUETETS D'ESPINACS" en lloc de paquetets he fet farcells. El nom que he posat a la recepta "MOS DE FARCELLS D'ESPINACS"


A sigut un plaer !!!!! ja que es un blog de la que soc seguidora i puc dir, que amb la seva cuina me identifica força. Gracies Sión i Miquel, per fer una receptes bones i sense massa dificultat i que arriben a tothom.
                                                                                                  

INGREDIENTS  

1 bossa d'espinacs frescos

3 talls de cansalada tallada prima

pinyons

1 paquet de crestes

oli d'oliva

sal 

1 ou 

SOM-HI                                                                             

A una paella amb oli, posem les fulles i a foc mitjà les anem sufraguin, fins hagin perdut la seva rigidesa. En aquest punt les passem a una escorredora i amb una forquilla les anem aixafant perquè deixin anar l’aigua que els queda.
Vigilar amb la sal. Jo no vaig posar-li. La cansalada ja es prou salada. 


A la mateixa paella, posem la cansalada tallada a trossos petits amb unes gotes d’oli, quan comenci a enrossir, afegim un grapat de pinyons, donem unes voltes i aboquem els espinacs una mica més esmicolats, deixem el conjunt uns minuts perquè s’amalgamin tots els sabors.


Estenem les crestes sobre el marbre, les farcim i emboliquem com més ens agradi.


Les posem a una safata, pintem els farcells amb ou batut i les portem al forn que ja tindrem calent a 180 ºC., deixem coure fins que agafin color desitjat. 

vim i bon profit!!!!!!!

9 comentaris:

  1. Han de quedar uns farcellets molt gustosos, amb el punt de la cansalada.
    Ràpid i ben vistós!

    ResponElimina
  2. Molt bons!!!! A veure si ens podem veure aviat!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Què bons! a més tot el que porti cansalada és de la meva devoció. Veig que has gaudit molt amb la recepta.

    PD. Treu el nas que em quedat!!

    ResponElimina
  4. Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
    Uns farcellets fantàstics.
    Gracies Isabel

    ResponElimina
  5. T'han quedat moníssims!!! i han de ser super bons! Aquest estiu no ens hem vist... he fet les vacances una mica estranyes...m'ha sabut greu no participar aquest mes, però no he tingut temps... Ara ja a tope!! petons

    ResponElimina
  6. T'han quedat moníssims!!! i han de ser super bons! Aquest estiu no ens hem vist... he fet les vacances una mica estranyes...m'ha sabut greu no participar aquest mes, però no he tingut temps... Ara ja a tope!! petons

    ResponElimina
  7. quins farcellets tan macos Isabel!, els espinacs sempre son un farciment deliciós, i la presentació és temptadora. Moltes gràcies guapa.

    ResponElimina
  8. Rapids i fan molta patxoca Isabel
    Has triat una recepta que representa molt el blog de la Sion
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  9. Muy buenos estos farcellets Isabel.He eleguido una buena receta.
    Ptnts

    ResponElimina