INGREDIENTS
600 grams de mongeta rodona
150 de gambeta pelada
2 grills d'all
1 pebrot-et petit
sal
oli
SOM-HI
Netejat la mongeta i tallar-la. Posar-la a bullir amb aigua i sal (no massa aigua).
Bullir-la tapada a foc mitja ( te que quedar al dente). Passar-la per aigua freda, perquè no perdi el color, escorre-la i reservar.
Amb una paella amb oli, saltejat els grills d'all tallats a lamines amb el pebrot-et també
tallat petit, amb compte que no es cremi l'all.
Afegir les gambetes, donar un parell de voltes i barrejar amb les mongetes. Donar unes voltes mes, rectificar de sal i servir.
Què dir del plat... bo i sa!! què vas enfeinada?? vam dir de quedar a veure si dius quan pots i quedem! petons
ResponEliminaUn plat fàcil de fer que a casa els hi encanta!
ResponEliminaPetons
ResponEliminaIsabel; A part del vers que té aquest plat "monguetes amb "gambetes", és un petit plaer sentir al paladar aquest gust de mar i muntanya.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Boníssima aquesta manera de menjar bajoques.
ResponEliminaPtnts
Dolça