La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 3 de gener del 2013

PASTIS FRED DE PATATA AMB SALMÓ


                                 Cuina d'aprofitament

Desprès de festes, queden restes al frigorífic, un tros d'això, un tros d'allò i tenim que fer cuina aprofitamen, de vegades surten plats que a nosaltres mateixos ens sorprenen.


INGREDIENTS

4  patates mitjanes

lamines de formatge 

salmó fumat

2 tomàquets madurs

sal i pebre

crema de salmó 

cibulet

ou filat

tàperes


SOM-MI
Rentar les patates, punxarles i coure les al microones a 700 W. de 8 a 10 minuts (dependrà de la mida de les patates). Deixar refredar.

Pelar i tallar a rodelles i col·locar amb un motllo apte per anar al microones. Fem una capa de patates, sobre les làmines de formatge, un altre de patates. Ficar al micró 1 minut al 75%.

Ratllar mentrestant el tomàquet i amanir. Desmotllat les patates i quan siguin fredes, posar sobre el tomàquet ratllat i cobrir amb el salmó fumat,  decorar amb el ou filat i el cibulet. També li vaig posar pasta de salmó que tenia de fer els canapès.

6 comentaris:

  1. Isabel de la cocina del aprovechamiento salen siempre recetas bien buenas como este rico pastel de patata y salmón
    Bon Any Nou Isabel
    peto

    ResponElimina
  2. Quina veritat! tot són sobres desprès de festes i això d'aprofitar el menjar fent una recepta tan apetitosa com aquesta està molt bé! Marta

    ResponElimina
  3. Llastima no haber vist la teva recepta fa unes horetes... Ens hem menjat unes restes de salmo marinat, que podrian haver sigut bon ingredient pel teu pastis.
    Si mes no, ho provare aviat,
    Bon any!!

    ResponElimina
  4. Quin pastís més bo!!! Que els Reis et deixin moltes coses... petó

    ResponElimina
  5. Bona idea per aprofitar , que no esta la cosa per tirar res!!
    Petonets guapa!

    ResponElimina