Cuina d'aprofitament
Desprès de festes, queden restes al frigorífic, un tros d'això, un tros d'allò i tenim que fer cuina aprofitamen, de vegades surten plats que a nosaltres mateixos ens sorprenen.
INGREDIENTS
4 patates mitjanes
lamines de formatge
salmó fumat
2 tomàquets madurs
sal i pebre
crema de salmó
cibulet
ou filat
tàperes
SOM-MI
Rentar les patates, punxarles i coure les al microones a 700 W. de 8 a 10 minuts (dependrà de la mida de les patates). Deixar refredar.
Pelar i tallar a rodelles i col·locar amb un motllo apte per anar al microones. Fem una capa de patates, sobre les làmines de formatge, un altre de patates. Ficar al micró 1 minut al 75%.
Ratllar mentrestant el tomàquet i amanir. Desmotllat les patates i quan siguin fredes, posar sobre el tomàquet ratllat i cobrir amb el salmó fumat, decorar amb el ou filat i el cibulet. També li vaig posar pasta de salmó que tenia de fer els canapès.
Isabel de la cocina del aprovechamiento salen siempre recetas bien buenas como este rico pastel de patata y salmón
ResponEliminaBon Any Nou Isabel
peto
Quina veritat! tot són sobres desprès de festes i això d'aprofitar el menjar fent una recepta tan apetitosa com aquesta està molt bé! Marta
ResponEliminaLlastima no haber vist la teva recepta fa unes horetes... Ens hem menjat unes restes de salmo marinat, que podrian haver sigut bon ingredient pel teu pastis.
ResponEliminaSi mes no, ho provare aviat,
Bon any!!
Quin pastís més bo!!! Que els Reis et deixin moltes coses... petó
ResponEliminaHa de ser molt bo, me l'apunto!
ResponEliminaBona idea per aprofitar , que no esta la cosa per tirar res!!
ResponEliminaPetonets guapa!