INGREDIENTS:
500 de carn de vedella
1 ceba
1 pebrot verd italià
1/2 carbassó
1 grill d'all
1 llesca de pa de motllo
1 tassa de llet
sal, pebre
oli
2 carxofes
SOM-MI
A la carnisseria fem picar la carn, ja sabeu que la carn picada s'ha de fer servir el mateix dia o congelar-la.
Rentem i tallem les verdures molt petites menys les carxofes i les barregem amb la carn, afegim l'ou batut i la llesca de pa de motllo mullada amb la llet, salpebrem.
Les carxofes les tallem molt primes i les mullem una mica amb suc de llimona, salpebrem i freguin.
Amollem les hamburgueses, les fem a la planxa, acompanyem amb les carxofes fregides.
La carn la podem fer barrejada la 1/2 de vedella i l'altre 1/2 de porc.
Amb aquestes quantitats surten 4 o 5 hamburgueses.
Això és una hamburguesa i no el que et posen per ahi a molt llocs! Boníssima Isabel! Marta
ResponEliminaCompletament dacord amb la Marta, amb hamburgueses així de completes i tan plena de bons aliments sí que seria bo menjar-ne cada dia!, això sí que és una SENYORA HAMBURGUESA...m'has fet venir gana!...una abraçada guapa.
ResponEliminammm! Una recepta bona i sana, sobretot, si la vedella és de qualitat! Bona proposta, Isabel! petons
ResponEliminaUn plat sa, gustós i boníssim!
ResponElimina