INGREDIENTS
10 talls de llom de salmó
3 cebes de Figueres
24 prunes seques sense pinyol
50 grams de pinyons
cebes platillo caramel-litzades
3 cullerades soperes d'oli d'oliva
sucre
sal
conyac
cibulet
SOM-MI
Posar les prunes amb un bol i remullar-les amb conyac.
Pelar i tallar les cebes ben fines, ficar a la paella amb una mica d'oli a foc suau, una mica de sal i deixar daurar. Afegiu-hi sucre i remoure. A continuació les prunes, el conyac, els pinyons i remeneu-ho, deixeu que es vagin caramel-litzant a foc suau. Reservar.
Posar els lloms de salmó a la safata del forn sobre unes gotes d'oli d'oliva i coeu-ho fins que estigui a punt. Molt poca estona, fins que veiem canvia de color, tirar per sobre la barreja de ceba, prunes i pinyons.
Muntar el plat amb el tall de salmó, damunt les cebes i prunes caramel-litzades i acompanyar amb cebetes platillo i una mica de cibulet.
Esta boníssim!!!!!
Segur que esta ben bo. No l'he provat aixi, pero ho fare. Es com el tipic dinar de nadal pero enversio peix, no??
ResponEliminaBon Any!!
Una bona idea per variar del pollastre amb prunes i pinyons...
ResponEliminaPetonets.
L'acompanyament dolç combina molt bé amb el salmó. I fer al forn és com m'agrada més!
ResponEliminaIsabel, un salmó que demana que ens el mengem. Et desitjo un feliç 2013!
ResponEliminaNani
Isabel tremendo esta version con salmón mas sano¡¡
ResponEliminabona setmana
Quines receptes més bones que ens poses amb salmó, a mi m'agrada molt a la planxa, és un peix tant gustós! petons
ResponEliminaIsabel, que tingueu un bon any!!
ResponEliminaM'agrada aquesta recepta de salmó, bona combinació.