Aquesta recepta de natilles, es la resposta a la convocatoria de Memòries d'una Cuinera del mes de Gener.
INGREDIENTS
3 llimones
2 rovells d'ou
150 grams de sucre
500 ml. d'aigua mineral
20 grams de farina de blat
ELABORACIÓ
Ratllar una mica de pell i fer suc de les llimones, afegir la resta de ingredients, passar per la batedora.
Posar la mescla amb un cassó al foc, remenant continua-ment fins a espessir.
Deixar refredar i servir en copes, decorades al gust.
Si us agraden molt dolçes podem posar una mica mes de sucre.
Mes fàcils impossible!!!
ResponEliminaI segur que boníssimes!!!!
Petonets guapa...
Ostres, en comptes de llet utilitzes aigua??? m'ha sorprés! les haig de tastar. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaUna idea que no se me hubiera ocurrido, agua por leche, esta receta me viene de perlas, mi hija es intolerante a la lactosa, así que te agradezco la sugerencia.
ResponEliminaPetons.
ostras, qué gran idea, haré las natillas con agua para una de mis mejores amigas, que es intolerante a la lactosa!!! muy buena receta!!!
ResponEliminabesos!
Que bones i originals, de llimona! Isabel, no les he provat mai, m'anoto la teva recepta immediatament. Petons i bon dilluns!
ResponEliminamolt bona pensada!! el toc de llimona ha de donar-li un gust refrescant i genial! petons
ResponEliminaUnes natilles molt originals! Ben fresquetes què bones!! bona setmana!
ResponEliminaQue bones aquestes natilles!! I amb el puntet de llimona han de ser més lleugeretes que les normals i força refrescants!
ResponEliminaJo en faig unes de molt semlbants i queden boníssimes, oi?
ResponEliminaI amb la decoració de les copes queden molt ben presentades.
La recepta em recorda a la del granissat de llimona; només que aquí porta rovells d´ou i farina....Ha de quedar boníssima.
ResponEliminaSón les primeres que veig amb aigua.
ResponEliminaSembla un còctel, bona pensada!
Moltíssimes gràcies per participar.