Una bona opció per els que els hi agrada, el coco.
INGREDIENTS
1 base de pasta brisa
500 grams de coco ratllat
500 grams de sucre
6 ous
sucre glaç, per decorar
SOM-MI
Barrejar el sucre amb el coco, deixar reposar uns minuts.
M'entres tant pres calfar el forn a 170 - 180º.
Afegir a la barreja anterior, els ous 1 a 1 sense parar de mesclar.
Pintar el fons d'un motllo baix per fer pastissos, amb una mica de mantega i empolvorat amb farina.
Ex-tendre la pasta brisa sobre el motllo, adaptant-la a les parets.
Ficar la mescla sobre la pasta i posar al forn de 50 a 55 minuts per sota i 5 minuts mes amb el gratinador.
Decorar amb sucre glaç.
Si volem donar un toc personal, podem afegir a la massa, vainilla, ratlladura de llimona.......
Si us agrada el coco, prove-ho!!!!! Us sorprendrà.
Quin pastís més bo, isabel!! M'encanta el coco. El provaré! petons
ResponEliminaEm guardo la recepta, segur que ens agrada!!!
ResponEliminaPetonets
Com bé dius, una opció per a qui li agrada el coco: a casa ens agrada molt!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
pero si no te quasi ingredients!!?? em sembla fantàstic, fàcil i deliciós!! apuntadet! petons
ResponEliminaA casa la meitat els torna bojos el coco i la meitat no els agrada gens. A mi, segur que m'agradaria!
ResponEliminaQue delicia y encima de coco que me encanta, si es que me tientas, seguro que termino preparándola.
ResponEliminaPetons.
Doncs mira,tinc coco ratllat fa temps i no sabia què fer-ne, així que em sembla una recepta senzilla i gustosa!, i jo encara la faré més enzilla perquè crec que m'estalviaré la massa brisa... Gràcies guapa!
ResponEliminaCoco i coco...No en tinc problemes! Quan vinc a Sants??
ResponEliminaNo sòc massa de postres de coco, però veient el teu m'han vingut ganes de fer-ne un i tot. Té una bona pinta !!!!!
ResponEliminaPetons
Doncs l'agafo, a casa tinc una personeta que li encanta el coco1 jo tampoc li dira no a un tallet...! bona setmana ! petó
ResponEliminaIsabel; Doncs és un postre, per fer-lo. A mí m'agrada el coco i no l'hi faig cap extrany.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :-D
Isabel, fa un parell de dies vaig fer aquesta coca i va quedar bonissssssima !! Moltes gràcies per compartir totes aquestes receptes!
ResponEliminaA veure què faig a la propera...
una abraçada,