La recepta original dels Pet es de la Mireia de Club Social Caprabo.
Aquesta recepta de galetes, es una de-construcció de la recepta dels Pets de Monja
No es perquè volgués fer-ho així, però la massa em va quedar una mica líquida
i varen sortir unas galetes boníssimes, la prova es que no va quedar ni una.
Fàcil, fàcils......
INGREDIENTS
250 g de farina
150 g de sucre
3 ous
Ratlladura de llimona o vainilla
150 g. de xocolata fondant
ELABORACIÓ
Bateu els ous amb el sucre i la ratlladura de llimona fins que quedin esponjosos.
Incorporeu-hi la farina.
Doneu forma a les galetes amb una mànega pastissera.
Coeu-les al forn, ja calent a 180ºc, fins que agafin un color daurat.(6 o 8 minuts)
Posar a refredar sobre una reixeta.
Desfer la xocolata al microones, per poder-les decorar.
Em sembla qeu et van quedar boníssimes, Isabel!! Encara que no tinguin el mugronet, això de fer-les amb xocolata encara és millor! Divendres ja et vaig veure, però al final no vam tenir temps de saludar-nos, oi? Petonets!
ResponEliminacom m'agraden els pets de monja, desde sempre!! amb xoco queden molt xules! petons
ResponEliminaQuina bona pinta...!!!
ResponEliminaPetonets.
La forma és el de menys, segur que de gust eren igual de bones! O fins i tot millor, perquè amb la xocolata encara eren més bones ;)
ResponEliminaNO ho entén tant difícils són de fer?? A la Teresa li va passar el mateix i m´esteu desanimant.. Tot i així les teves llufetes amb xoco mmmm...
ResponEliminaBoníssimes!!! jo també las vaig fer i van volar!!!
ResponEliminaPetonets
Fa tant de temps que no en menjo! No m'estranya que s'acabessin, amb xocolata tot surt ràpid...
ResponEliminaNani
encara que no tinguin la punteta segur que et van quedar boníssims igual!!! i amb xocolata encara millor!!
ResponEliminate han quedado fantasticas estas galetes pets de monja,pero de autentico lujo
ResponEliminapeto
Isabel te he enviado un correo pero me los devuelve por un error.Solo era para decirte que he publicado tu receta de las lentejas marineras,nos han gustado
ResponEliminamucho
gracias por compartirlo
peto
Isabel; És que amb xocolata, tot queda molt millor, no...? és que els que sou "xocoadictes" aixó ja passa...
ResponEliminaPer cert, en el meu blog, tens una cosa per a tú, espero i desitjo que sigui del teu agrat.
Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Hola Josep, avans de lleguir aquest comentari, m'havia passejat per el teu blog. Alli tens la resposta.
EliminaMoltes gracies, m'agradat molt.
Una abraçada