INGREDIENTS
1 coliflor
2 patates mitjanes
3 grills d'all
100 grams de cansalada
1 tros de botifarra negre
oli
sal i pebre
SOM-HI
Netejar i coure la coliflor i les patates amb aigua i sal, fins que siguin cuites, escorre-les i reservar.
Tallar la cansalada(panceta) a trossets petits, sofregir-la amb els alls laminats amb oli. Quan siguin daurats afegir la coliflor amb la patata i un tros de botifarra esparregada, remoure i anar xafant amb una cullera de fusta fins donar-li forma, perquè quedi com una truita daurada.
Sobre podem servir amb tires de cansalada o trossos de botifarra.
Què bó!!! a casa fem trinxat amb totes les verdures que primer mengem bullides, el que sobra, i ja procurem que sobri, amb uns allets i una mica de cansalada o pernil el fregim.
ResponEliminaA veure si ens veiem que ja començo a tenir mono!!
Petonets