INGREDIENTS
4 llesques de pa de motllo sense crosta
formatge per untar
1 llesque de pernil dolç
mantega
melmelada de pebrot vermell
ou filat
SOM-HI
Untar les llesques de pa amb el formatge, per una cara.
Posar sobre una llesca per la par untada 1/2 tall de pernil.
Tapar amb la cara de l'altre llesca untada.
Així tindrem com 2 entrepans que sobre untem amb una mica de mantega
perquè s'enganxi la melmelada amb un i l'altre l'ou filat.
Tallem el de melmelada en 4 tires i el de ou en 5 i tenim uns canapès amb la nostre senyera.
Us desitjo a tots que gaudiu d'un feliç dia !!!!
Quina idea que m'has donat per demà!
ResponEliminaPreciosses les roses!!! i boníssim el pa!!!
ResponEliminaPetonets
Quin pastís salat més bo i per una diada tan nostra i maca! de què són aquestes roses tan xules???
ResponEliminaQuin pastís salat més bo i per una diada tan nostra i maca! de què són aquestes roses tan xules???
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Una recepta molt ben trobada, sembla facilota i de bon menjar.
Sant Jordi la més bonica de la primavera i potser una de les més boniques de tot l'any.
Salutacions Isabel¡¡ :O)