Avui Divendres Sant, no podia faltar el plat de bacallà a taula
INGREDIENTS
5 talls de bacallà dessalat
2 cebes
1 grill d'all
farina
oli d'oliva
2 cullerades de mel
3 cullerades d'aigua
pinyons
nous
SOM-HI
Escórrer i eixugar molt bé el bacallà dessalat.
Enfarinar (espolsar la farina restant), fregir i reservar.
Tallar la ceba i confitar-la juntament amb un grill d'all trinxat amb l'oli de fregir el bacallà.
Ficar la ceba a la base de la safata del forn, juntament amb una bar retxa de una cullerada de mel amb 3 cullerades d'aigua.
Posar sobre el bacallà reservat i re-garlo amb la resta de mel, els pinyons i les nous.
Gratinar al forn fins que agafi una mica de color.
Un plat de bacallà perfecte, que bo!
ResponElimina
ResponEliminaIsabel; Un plata de quaresma d'aquells que es poden menjar, també, tot l'any¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Que bona aquesta recepta fa temps que no la faig i te la copiarà, felicitats pel teu bloc.T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminaEl bacallà és el rei d'aquests dies!! amb mel lliga molt bé! petons
ResponElimina