La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 7 d’abril del 2015

CALÇOTS ARREBOSSATS AMB TEMPURA




Em varem sobrar uns calçots i vaig pensar fer-los arrebossats per acompanyar. Van quedar molt bons.

INGREDIENTS

calçots

farina

aigua freda

sal 

pebre

oli de gira-sol

salsa romesco

SOM-HI

Pelar i netejar els calçot tallant la part mes verda.

Una vegada nets ficar-los amb un recipient apte per cuinar al microones amb unes gotes d'aigua i una mica de sal. Connectar el micro al 100% de potencia uns 5 minuts. Si es fan molts, fer-ho en 2 o 3 vegades. Deixar refredar.

M'entres tant preparar la tempura, fent una pasta amb farina i aigua molt freda ( si es precís afegir glaçons ) No cal batre-la massa poden quedar grumolls.

Submergir els calçots freds dins de la massa i ficar a la paella o wok amb oli molt calent (2 o 3 minuts).

Servir amb salsa de calçots acompanyant la carn o botifarres.

9 comentaris:

  1. No m´agraden el calçots...la ceba, no m´agrada i tampoc la seva família...sóc rareta. Però la tempura m´encanta, sobretot en arrebossat de verdures.

    ResponElimina
  2. Jo els he tastat arrebossats i si m'agraden, que no falti una bona salsa romescu.
    Petons.

    ResponElimina
  3. una bona manera d'aprofitar els calçots. Una guarnició excel·lent!

    ResponElimina
  4. Hola preciosa,m'encantan els calçots i axins com els has preparat m'agraden molt tenc que provar-los.
    Isabel la pregunat sobre les casques crec que per el roscó no aniria molt be saps mes que roscó és la masa de la ensaimades de Menorca.
    Mil petonets reina.

    ResponElimina
  5. Hola preciosa,m'encantan els calçots i axins com els has preparat m'agraden molt tenc que provar-los.
    Isabel la pregunat sobre les casques crec que per el roscó no aniria molt be saps mes que roscó és la masa de la ensaimades de Menorca.
    Mil petonets reina.

    ResponElimina
  6. Hola Agué , vols dir que no te res a veure una massa amb l'altre.
    De totes maneres provaré a fer les casques seguin la teva recepta.
    Amb una massa tan suau deuen estar .......hum!!!!!!! super bones.
    Petons guapi...

    ResponElimina
  7. l'altre dia vaig tenir dinar de feina i allà on vem anar també servien els calçots arrebossats, em va soptar la veritat.

    petons

    ResponElimina

  8. Isabel; A mí la ceba i tota la ceba família m'encanten, per tant benvinguts calçots arrebossats¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina