La Mercè del blog Destapant Cassoles aquest mes de Desembre, ens a fet conèixer el Blog
" FAM DE CUINA"
i passejant per el blog, m'ha sorprès veure una recepta que jo cada any faig per Nadal, que es el
GELAT DE TORRÓ DE XIXONA
Jo la faig quasi igual amb unes petites variants, que aquí les teniu.
Aquí mostro dues formes de presentació, un amb perles i crocant i l'altre amb perles de xocolata i neules i espero que ho proveu.
Es super fàcil de fer, però el mes bo, es que es pot preparar amb antelació. A casa cada any i cau si no es per Nadal, per Cap d'any.
Precaució: treure del congelador una estona abans.
INGREDIENTS
500 grams de nata muntada sense sucre
1 barra de torró de Xixona
unes gotes de whisky (opcional)
neules
perles de xocolata o de plata
sucre( poc)
crocant
unes gotes de whisky (opcional)
neules
perles de xocolata o de plata
sucre( poc)
crocant
SOM-HI
Posar
a la nevera el torró, perquè sigui fred i el ratllem ben
esmicolat, el posem amb un bol i reguem amb el licor, desprès poc a poc anar afegint amb una espàtula (de baix cap a dalt) la nata muntada les perles, i el
sucre, mesclar i posar a un motllo al congelador.
Treure’l una estona abans per servir-ho, presentar i decorar amb sucre
cremat líquid, neules esmicolades, perles de xoco, etc. etc.
La nata, muntada a casa, te que estar al frigorífic, perquè freda puja millor.
Caram Isabel, m'has fet venir ganes de probar-lo!, de fer i de tastar!. Sembla senzill!, gairebé segur que el faig aquest Nadal..Gràcies per participar guapa!. Ja he posat l'enllaç al meu blog!
ResponEliminaEl puntet de whisky em recorda a la tarta whisky...que és molt bona!
ResponEliminaA casa també cau cada any, és una manera diferent de menjar el torró. Amb les neules queda molt ben decorat!
ResponEliminammm! Quina delícia! Comencem a fer llista de plats per Nadal! Visca! Petons
ResponEliminaM'encanta!!! jo també en faig cada any, a casa agrada molt. T'han quedat unes presentacions molt boniques.
ResponEliminaUn petonàs
Una proposta ideal per aquestes festes:
ResponEliminaPetons
M'encanta el gelat de torró, però aquesta versió teva sembla súper-fàcil. M'heu fet aixecar-me per posar al frigoríc una barra de torró que tinc al calaix posar-me a fet aquesta delícia de postres! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponElimina