INGREDIENTS
300 grams de carbassa neta
100 grams de mantega (temperatura ambient)
150 grams de sucre
150 grams de farina
50 grams de coco ratllat
3 ous grans
1 sobre de llevat
1 polsim de sal
ratlladura de llimona
SOM-HI
Trossejar la carbassa i coure al microones amb aigua, 10 minuts al 100% de potencia. Refredar i reservar.
Barrejar la farina amb el llevat, la sal i el coco. Que quedi tot molt integrat.
Amb un altre bol, bateu els ous amb el sucre fins obtenir una massa espessa.
Afegir la ratlladura de llimona i mesclar amb els altres ingredients amb moviments envolven, fins a obtenir una barreja homogènia.
Fer un puré amb la polpa de la carbassa mes la mantega. Afegir a la resta per integrar-ho tot.
Ficar al forn pres calfat a 180º de 30 a 40 minuts i comprovar que sigui cuit.
Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.
Queda un pa de pessic humit, però força bo.
M'agrada i tinc una carbasa... ja, ja,ja... petonets
ResponEliminala carbassa i el coco es una combinació deliciosa!! bona proposta! petons
ResponEliminaLa carbassa dona molta humitat als pastissos, però també un sabor molt bo. Perfecte amb el coco.
ResponEliminaPetons.
original i gustós, amb la humitat de la carbassa...
ResponEliminaAra mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!