La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 15 de novembre del 2014

PA DE PESSIC DE CARBASSA I COCO

 
 


INGREDIENTS

300 grams de carbassa neta


100 grams de mantega (temperatura ambient)

150 grams de sucre 

150 grams de farina

50 grams de coco ratllat

3 ous grans 

1 sobre de llevat

1 polsim de sal 

ratlladura de llimona

SOM-HI

Trossejar la carbassa i coure al microones amb aigua, 10 minuts al 100% de potencia. Refredar i reservar.

Barrejar la farina amb el llevat, la sal i el coco. Que quedi tot molt integrat.

Amb un altre bol, bateu els ous amb el sucre fins obtenir una massa espessa.

Afegir la ratlladura de llimona i mesclar amb els altres ingredients amb moviments envolven, fins a obtenir una barreja homogènia.

Fer un puré amb la polpa de la carbassa mes la mantega. Afegir a la resta per integrar-ho tot.

Ficar al forn pres calfat a 180º de 30 a 40 minuts i comprovar que sigui cuit.

Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.

Queda un pa de pessic humit, però força bo.

4 comentaris:

  1. M'agrada i tinc una carbasa... ja, ja,ja... petonets

    ResponElimina
  2. la carbassa i el coco es una combinació deliciosa!! bona proposta! petons

    ResponElimina
  3. La carbassa dona molta humitat als pastissos, però també un sabor molt bo. Perfecte amb el coco.
    Petons.

    ResponElimina
  4. original i gustós, amb la humitat de la carbassa...
    Ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!

    ResponElimina