La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 23 de novembre del 2014

TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES

Aquest mes la proposta de Memòries d'una cuinera era " Escalivada" he pensat amb un soparet informal que de tant en tant ve de gust fer-lo, quan ens reunim amb amics.
El secret està en tenir escalivada feta i congelada, en recipients  no massa grans perquè ens pugui treure en cas d'un apuro.


INGREDIENTS


Pa de pagès


Escalivada de pebrot, albergínia i ceba                                             

2 tomàquets de sucar pa

oli d'oliva verge

anxoves

SOM-MI

Torrar el pa, sucar lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.

Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.

Acompanyat d'un vinet fresquet.

8 comentaris:

  1. Tenir-ne preparada congelada o en conserva, sempre arregla un sopar improvisat...
    Petons.

    ResponElimina
  2. No he congelat mai l'escalivada, serà perque ens agrada tant que no dura gaire.
    Qué bé queden les anxoves amb l'escalivada.
    Petons.

    ResponElimina
  3. mmm... m'encanten les espardenyes, a casa sempre tenen l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  4. Jo tampoc he congelat mai escalivada, aquest llesca ha d'està bona a la força!! petons

    ResponElimina
  5. Veus que fàcil...és una de les espardenyes que sempre demano...

    ResponElimina
  6. M'encanta perquè sempre aprenc coses amb tu, la propera vegada en faré més i en congelaré.
    Un classic que m'encanta.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  7. amb una torrada així soc feliç... Gràcies guapa per participar!!!!

    ResponElimina