Aquest mes la proposta de Memòries d'una cuinera era " Escalivada" he pensat amb un soparet informal que de tant en tant ve de gust fer-lo, quan ens reunim amb amics.
El secret està en tenir escalivada feta i congelada, en recipients no massa grans perquè ens pugui treure en cas d'un apuro.
INGREDIENTS
Pa de pagès
Escalivada de pebrot, albergínia i ceba
2 tomàquets de sucar pa
oli d'oliva verge
anxoves
SOM-MI
Torrar el pa, sucar lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.
Acompanyat d'un vinet fresquet.
El secret està en tenir escalivada feta i congelada, en recipients no massa grans perquè ens pugui treure en cas d'un apuro.
INGREDIENTS
Pa de pagès
Escalivada de pebrot, albergínia i ceba
2 tomàquets de sucar pa
oli d'oliva verge
anxoves
SOM-MI
Torrar el pa, sucar lo amb tomàquet i cobrir-lo amb l'escalivada i les anxoves.
Amanir amb un bon raig d'oli d'oliva.
Acompanyat d'un vinet fresquet.
Tenir-ne preparada congelada o en conserva, sempre arregla un sopar improvisat...
ResponEliminaPetons.
No he congelat mai l'escalivada, serà perque ens agrada tant que no dura gaire.
ResponEliminaQué bé queden les anxoves amb l'escalivada.
Petons.
mmm... m'encanten les espardenyes, a casa sempre tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaJo tampoc he congelat mai escalivada, aquest llesca ha d'està bona a la força!! petons
ResponEliminaVeus que fàcil...és una de les espardenyes que sempre demano...
ResponEliminaMe encanta asi Isabel
ResponEliminaPeto
M'encanta perquè sempre aprenc coses amb tu, la propera vegada en faré més i en congelaré.
ResponEliminaUn classic que m'encanta.
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
amb una torrada així soc feliç... Gràcies guapa per participar!!!!
ResponElimina