El altre dia al programa Cuines vaig veure un platillo semblat
i amb els ingredients que tenia a casa vaig improvisar.
INGREDIENTS
300 grams de carn magra
300 grams de salsitxes
1 ceba
1 grill d'all
oli d'oliva
sal i pebre
castanyes cuites
prunes
pinyons
orellons
vi blanc
1/2 got de caldo
6 avellanes
pa torrat
SOM-HI
Amb una cassola amb oli, enrossir la carn tallada a daus i les salsitxes i reservar.
A la mateixa cassola, ofegar la ceba tallada petita i quan comenci a agafar color afegir la carn i les salsitxes, mesclar. Afegir una mica de vi blanc, deixar vaporar i posar 1/2 got de caldo de carn, deixar coure a foc lent i quan faltin 10 minuts, posar una picada feta amb les avellanes, el grill d'all i una mica de pa torrat, remenar fer xup-xup, desprès les castanyes, prunes i orellanes 5 minuts mes.
Un plat per sucar-hi pa !!!!!!!!!!
Aquests platillos son molt gustosos Isabel, un plat de tardor amb les castanyes.
ResponEliminaPetons.
Una recepta ben completa!
ResponEliminammm... una cassoleta gustosa i d'hivern total, amb les castanyes i la fruita seca... Una bona llesca de pa i a disfrutar!
ResponEliminafantastica! nomes li faltaria uns rovellons, no? jeje és per menjar a l'hivern fijo! petons
ResponEliminaIsabel una improvisacion muy buena y otoñal, a veces va bien ver la tele eh¡¡
ResponEliminapeto
Una cassoleta deliciosa!! A mi també m'agrada molt, cuinar plats salats amb castanyes i reconec que enguany encara no ho he fet!! Per sucar-hi pa, Isabel!
ResponEliminaM'agrada!!! no tinc costum de cuinar amb castanyes, amb fruita seca sí. Aquest plat té una pinta...ummmmmm!
ResponEliminaPetonets