De vegades ens fa mandra pelar una fruita, ja que ens sembla un postre aburrit. Però si no volem que ho sigui, tenim diferents maneres de presentar ho i convertir la fruita amb un postre fàcil i saludable.
Ara, desprès dels panellets i les castanyes, per a tots nosaltres vindrà be menjarne i així preparar nos amb vitamines naturals per el fred.
Aquí teniu formes de presentació, per si us pot donar una idea
i la podeu aplicar a diferents fruites.
INGREDIENTS:
2 peres grosses
6 figues
raïm
fulles de menta
SOM-HI
Rentar la fruita, tallar les peres per la meitat i de cada una fer 4 làmines, que col·loquem al plat.
Sobre cada làmina posar una figa tallada en 4 trossos i regar amb el suc de raïm,
espremut i colat, també podem posar uns grans.
Servir amb fulles de menta fresca.
La fruita es millor prepara-la al moment.
Amb aquestes presentacions no s'hi resitirà ningú a menjar la fruita. Queda molt bonic.
ResponEliminaPetons.
Totes les presentacions son molt xules!!!
ResponEliminaPetons
Molt bona proposata i una millor presentació.
ResponEliminaPetons
Molt bona idea!!!! a casa mengen fruita "a punta de pistola", presentada d'aquesta manera no s'hi resistirian! Prenc nota!
ResponEliminaPetonets
Quines presentacions més artístiques!!! ja tens raó ja, després del tip de panellets, castanyes i moniatos unes postres lleugeres i molt bones! petons
ResponEliminaUna amanida molt vistosa, sana i de temporada!! així dóna gust menjar fruita, oi?? un petó!
ResponEliminaAixí no hi ha ningú que li faci menjar fruita, je je je... ja no hi ha excuses per menjar unes postres ben sanes i ben bones!
ResponElimina