Improvisar unes crackers salades per un aperitiu, es fàcil.
INGREDIENTS
1 massa de pasta de full
2 cullerades de maionesa
formatge blau
ceba fregida cruixent
llavors de sèsam
1 ou
SOM-HI
Desplegar la massa de full. Punxar-la i amb un tallador de pastes, ganivet o tisores, tallem a cuadrets la massa.
Fiquem a la safata del forn i sobre el paper que ja porta la massa, els trossets tallats una mica separats l'un del altre.
Separar el rovell ou i pintem les crackers, unes les fem amb un trosset de formatge blau i empolvorat amb llavors de sèsam i els altres amb una mica de maionesa i ceba fregida cruixent.
Fiquem al forn pres calfat a 180ºC. uns 7 minuts aproximadament.
Tot un èxit!!!!!!!!!!!
Quin aperitiu més exquisit!
ResponEliminaLa pasta de full és super versàtil i molt pràctica!
ResponEliminaQuina bona idea!!! Me les apunto per un dinar o sopar de "picoteo"!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
m'encanta posar salat a la pasta de full!! bonissims aquests crackrs! no pararies mai oi? petons
ResponEliminaBen fàcil i ben bo, m'encanta!!
ResponEliminaAnna