INGREDIENTS
300 grams de llenties
1 carbassó
1/2 pebrot verd
2 grills d'all
1 porro
sal i pebre
oli
1 fulla de llorer
SOM-HI
Posar a bullir les llenties amb aigua freda, 2 grill d'all i la fulla de llorer. L'aigua ha de cobrir la llegum, quan arrenqui el bull, deixar bullir a baixa temperatura uns 20 minuts.
Si no les vole-ho coure, poden ser de botiga de llegums cuit o de pot.
M'entres que bullen les llenties, tallar el pebrot verd, el porro i el carbassó (tot petit). Del porro reservarem les arrels, que les rentem amb molta cura i les posem assecar sobre un paper de cuina.
Fem un sofregit amb els porros, pebrots i per últim afegim el car bassó.
Servir les llenties, sobre les verdures i per últim les arrels del
porro, fregit amb oli molt calent (veurem que queda cruixent (alerta no es cremi).
Servim i tindrem un menja, sa, econòmic, amb ferro, vitamina i proteïna de la llegum.
Bon profit!!!!!!!!!
oohh quina bona pinta té aquest plat!! carbassó i llenties igual a èxit total!! petons
ResponEliminaQuina presentació més bonica!
ResponEliminaBravo! un tartar vegetarià. No suporto la carn crua. I el cruixent fabulós!
ResponEliminaUna recepta super sana i molt gustosa!
ResponEliminaMolt sa i bo!! petó
ResponElimina