La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 4 de març del 2015

LLENTIES AMB VERDURA I CRUIXENT


 




INGREDIENTS

300 grams de llenties                     

1 carbassó                                                                                                          
1/2 pebrot verd

2 grills d'all          

1 porro

sal i pebre

oli


1 fulla de llorer

SOM-HI

Posar a bullir les llenties amb aigua freda, 2 grill d'all i la fulla de llorer. L'aigua ha de cobrir la llegum, quan arrenqui el bull, deixar bullir a baixa temperatura uns 20 minuts. 
Si no les vole-ho coure, poden ser de botiga de llegums cuit o de pot.

M'entres que bullen les llenties, tallar el pebrot verd, el porro i el carbassó (tot petit). Del porro reservarem les arrels, que les rentem amb molta cura i les posem assecar sobre un paper de cuina.
Fem un sofregit amb els porros, pebrots i per últim afegim el car bassó.

Servir les llenties, sobre les verdures i per últim les arrels del
porro, fregit amb oli molt calent (veurem que queda cruixent (alerta no es cremi). 

Servim i tindrem un menja, sa, econòmic, amb ferro, vitamina i proteïna de la llegum.

Bon profit!!!!!!!!!
  

5 comentaris:

  1. oohh quina bona pinta té aquest plat!! carbassó i llenties igual a èxit total!! petons

    ResponElimina
  2. Bravo! un tartar vegetarià. No suporto la carn crua. I el cruixent fabulós!

    ResponElimina
  3. Una recepta super sana i molt gustosa!

    ResponElimina