La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 23 de setembre del 2013

GRANISSAT DE MELÓ I MENTA


 
   Aquesta recepta es de la Gemma de La cuina de casa, no més la vaig veure, vaig pensar que no s'em podia escapar, es una recepta fàcil i super refrescant.
Gràcies Gemma, per compartir.


INGREDIENTS

600 grams de polpa de meló

75 ml. d'aigua

25 grams de sucre

1/4 de fulla de gelatina

2 branques de fulles de menta

PREPARACIÓ

Hidratar la gelatina en aigua freda.

En un cassó, escalfar l’aigua i el sucre fins que es fongui el sucre i es dissolgui bé. Incorporar la gelatina hidratada i escorreguda. Deixar refredar a temperatura ambient.

A part, escaldar les fulles de menta en aigua bullint durant 30 segons. Escórrer-les i refredar-les ràpidament en aigua i gel.

Triturar-ho bé amb la batedora fins que la menta sigui ben petita, ha de quedar d’un color verd intens, barretjar amb el almivar. Colar l’almívar i reservar-lo.

Triturar el meló junt amb l’almívar. Abocar la barreja en una safata gran, que quedi poc gruix, i posar-la al congelador.

Un cop congelat, rascar el granissat amb una forquilla, per tal de formar els cristalls de gel. Reservar un altre cop al congelador.

Al moment de servir, repartir el granissat a les copes (millor si les teniu fredes) i servir immediatament.

Bon profit!

8 comentaris:

  1. Ei, quina il·lusió que l'hagis fet!!! És fàcil i molt refrescant, oi? I queda tan vistós...
    Amb la calor que fa aquests dies encara ve molt de gust!

    ResponElimina
  2. És que és fàcil fàcil de debò, oi? I queda tan bé! Jo ho vaig veure fer al Pep Nogué a un taller del Bon Preu, amb una poma...! Mmmm!

    ResponElimina
  3. y todabia apetece con esta calor de estos dias,Buena,buena
    Bss

    ResponElimina
  4. Estàs " que te sales" quina vidilla portes a la cuina!!! Superrefrescant!

    ResponElimina
  5. A mi també em va agradar molt la recepta de la Gemma i segur que t'ha quedat boníssim, ideal per aquesta calor que no acaba de marxar!

    ResponElimina
  6. Ha de quedar molt refrescant, jo també la tinc pendent, a veure si trobo una mica de menta.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Isabel; Una recepta fàcil i ben refrescant. La menta és una meravella per donar olors i sabors als plats.
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  8. Encara ens fa temps per aquests granisats tant bons! petó! ah! el diplomàtic de plàtans , quina pinta!!ptó

    ResponElimina