Aquesta recepta es de la Gemma de La cuina de casa, no més la vaig veure, vaig pensar que no s'em podia escapar, es una recepta fàcil i super refrescant.
Gràcies Gemma, per compartir.
INGREDIENTS
600 grams de polpa de meló
75 ml. d'aigua
25 grams de sucre
1/4 de fulla de gelatina
2 branques de fulles de menta
PREPARACIÓ
Hidratar la gelatina en aigua freda.
En un cassó, escalfar l’aigua i el sucre fins que es fongui el sucre i es dissolgui bé. Incorporar la gelatina hidratada i escorreguda. Deixar refredar a temperatura ambient.
A part, escaldar les fulles de menta en aigua bullint durant 30 segons. Escórrer-les i refredar-les ràpidament en aigua i gel.
Triturar-ho bé amb la batedora fins que la menta sigui ben petita, ha de quedar d’un color verd intens, barretjar amb el almivar. Colar l’almívar i reservar-lo.
Triturar el meló junt amb l’almívar. Abocar la barreja en una safata gran, que quedi poc gruix, i posar-la al congelador.
Un cop congelat, rascar el granissat amb una forquilla, per tal de formar els cristalls de gel. Reservar un altre cop al congelador.
Al moment de servir, repartir el granissat a les copes (millor si les teniu fredes) i servir immediatament.
Bon profit!
Ei, quina il·lusió que l'hagis fet!!! És fàcil i molt refrescant, oi? I queda tan vistós...
ResponEliminaAmb la calor que fa aquests dies encara ve molt de gust!
És que és fàcil fàcil de debò, oi? I queda tan bé! Jo ho vaig veure fer al Pep Nogué a un taller del Bon Preu, amb una poma...! Mmmm!
ResponEliminay todabia apetece con esta calor de estos dias,Buena,buena
ResponEliminaBss
Estàs " que te sales" quina vidilla portes a la cuina!!! Superrefrescant!
ResponEliminaA mi també em va agradar molt la recepta de la Gemma i segur que t'ha quedat boníssim, ideal per aquesta calor que no acaba de marxar!
ResponEliminaHa de quedar molt refrescant, jo també la tinc pendent, a veure si trobo una mica de menta.
ResponEliminaPetons.
Isabel; Una recepta fàcil i ben refrescant. La menta és una meravella per donar olors i sabors als plats.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Encara ens fa temps per aquests granisats tant bons! petó! ah! el diplomàtic de plàtans , quina pinta!!ptó
ResponElimina