INGREDIENTS
per la base
300 grams de farina
150 ml. d'aigua
4 cullerades d'oli
12 grs. llevat fresc
sal
per el farcit pebrot vermell i verd
2 cebes
3 tomàquets vermells
sal
SOM-HI
Amb un bol gran posar la farina tamitzada, el llevat i les cullerades d'oli ,la meitat del del aigua calenta i la sal.
Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar uns 30 minuts.
Mentrestant, tallar els pebrots, la ceba, els tomàquets pelats i tallats també a cuadrets, salpebrar i amanir amb l'oli.
Prescalfar el forn a uns 200º
Estirar la massa sobre la llauna o safata del forn, donant-hi forma ( te que quedar una massa fina) i sobre posar les verdures amanides.
Posar al forn escalfat prèviament, uns 40 minuts (dalt i baix) a uns 180º fins que sigui cuit.
Servir tebi o fred, amb un raig d'oli. Vaig tallar a sobre una mica de cibulet per tant de donar-hi color.
Quins records aquesta coca... Per mi, mil vegades més bona que una pizza!
ResponEliminaBoníssima, Isabel! Aquest estiu he estat a Mallorca a casa la meva tia mallorquina i ens en va fer un dia. Que bona!! I fàcil, oi? Petons!
ResponEliminaque bona i sana oi!! genial! petons
ResponEliminaFantàstica! em ve salivera...què tenen la coca de trempó, la coca de tomata i la coca de recapte que agraden tant!!
ResponEliminaEs veu una masa molt cruixenta.
ResponEliminaCom us ha anat el dia? espero que no us hagi plogut.
Que bé que ja t'has apuntat al Bonpreu!
Petons.
Aquestes coques em perden... mmmm que bona!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Isabel guapa,com anat l'estiu?ja veig que molt be amb aquesta coca de trempó,una de les meves favorites,quina pinta més bona,m'agrada molt.
ResponEliminaMil petonets guapi.
Què bones aquestes coques, eés semblant a la de xefla! petó
ResponElimina