INGREDIENTS
amanida variada
raïm
figues
pernil tallat fi
oli d'oliva
melmelada de figues
flor de sal
SOM-HI
Rentar i tallar les figues de dalt a la base, fen com una flor, al mig posar pernil tallat fi, col·locar al centre del plat, els grans de raïm tallats per la meitat al voltant conjuntament amb l'amanida.
Jo amb aquest cas, vaig fer una vinagreta amb una mica de melmelada de figa i oli i vaig adobar amb flor de sal.
Es un altra forma de presentar una senzilla amanida.
Bon profit!!!!!!
M'encanten les amandies amb fruita!
ResponEliminaI amb la vinagreta amb la melmelada de figa, ha de quedar boníssima.
Amanida de temporada 100%. Boníssima, Isabel!
ResponEliminaNoia quina bona pinta!!!!
ResponEliminaPetonets, guapa!!!
Isabel; Molt bona, bonica i també barata, aquesta recepta feta amb les figues, que ara és la seva temporada, a mí personalment m'agraden molt.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Hola Isabel guapa tu
ResponEliminaM´encanten les amanides, acostumo a posari moltes vegades fruites, la teva es de super 10, hummm
Napicol/ colinap es el mateix, je,je, en cru está molt bo, si tens ocasió de trovar-ne al mercat ja saps
mil petonets Susanna
Isabel que presentacion mas bonita. Besos
ResponElimina