INGREDIENTS
2 albergínies
300 ml. de llet
30 grams de farina
1 ceba
1 grill d'all
oli
farina de galeta
1 ou
sal
SOM-HI
Tallar la ceba i el grill d'all a trossos petits (reservar)
Pelar l'albergínia i tallar-la a daus.
Ficar l'albergínia amb un bol amb aigua i sal (deixar uns minuts).
Escorre l'aigua i passar per la paella amb poc oli per fregir-la (ficar amb un plat).
Amb el mateix oli coure la ceba i el grill d'all, afegir la farina, deixar torrar una mica.
Afegir l'albergínia xafada
Ficar la llet a poc a poc i fer una beixamel.
Quan comenci a espessir, remoure fins que estigui ben espès i se separi de la paella.
Abocar a un plat i deixar refredar.
Quan es refredi, treballar la massa i fer la forma de les croquetes.
Passar per ou batut i farina de galeta.
Millor deixar-les reposar al frigorífic, una estona.
Fregir les croquetes amb l'oli calent, ficar sobre paper absorbent i servir.
Bon profit!!!!!!!
Bona pinta, les fare.👍
ResponEliminaTot molt coherent.
ResponEliminaMoltes gràcies