Amb el confinament, no podia passar LA FESTA MÉS MACA DE CATALUNYA sense ROSA
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full rectangular
2 o 3 pomes
150 ml. d'aigua
100 grams de sucre
sucre llustre
SOM-HI
Rentar i tallar les pomes a làmines sense pelar-les.
Posar aigua a bullir amb el sucre a foc suau uns 5 minuts.
Apartar del foc i afegir les pomes tallades a làmines dins l'almívar, perquè s'estovin, fins que es refredi l'almívar.
Les escorrem i reservem.
Mentrestant tallem la làmina de pasta de full a tires d'uns 2 centímetres i muntem les roses, tal com us explico a continuació.
Per a fer-ho agafem làmines de poma i les fiquem en un dels laterals llargs, sobre sortint una mica. Dobleguem la pasta de full a sobre de la poma i enrotllem.
Per tal que quedin ben tancades mullem amb unes gotes d'aigua la part final i premem una mica.
Anem ficant les roses en un motlle individual, jo he utilitzat els de magdalena i he ficat càpsules de paper.
Prees calfem el forn a 180º i les fornegem durant uns 20 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se.
Les deixem refredar sobre una reixeta perquè no s'estovin i les empolvorem amb sucre llustre.
FELIÇ SANT JORDI
Que boniques aquestes roses! T'han quedat super maques i segur que super bones!
ResponElimina