La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 21 d’abril del 2020

ROSES DE SANT JORDI




















 Amb el confinament, no podia passar LA FESTA MÉS MACA DE CATALUNYA sense ROSA
       
 INGREDIENTS
 
1 làmina de pasta de full rectangular 


2 o 3  pomes


150 ml. d'aigua

100 grams de sucre 


 sucre llustre


SOM-HI

Rentar i tallar les pomes a làmines sense pelar-les.

Posar aigua a bullir amb el sucre a foc suau uns 5 minuts.


Apartar del foc i afegir les pomes tallades a làmines dins l'almívar, perquè s'estovin, fins que es refredi l'almívar.
 
Les escorrem i reservem.


Mentrestant tallem la làmina de pasta de full a tires d'uns 2 centímetres i muntem les roses, tal com us explico a continuació.


Per a fer-ho agafem làmines de poma i les fiquem en un dels laterals llargs, sobre sortint una mica. Dobleguem la pasta de full a sobre de la poma i enrotllem.


Per tal que quedin ben tancades mullem amb unes gotes d'aigua la part final i premem una mica.

Anem ficant les roses en un motlle individual, jo he utilitzat els de magdalena i he ficat càpsules de paper.

Prees calfem el forn a 180º i les fornegem durant uns 20 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se.


Les deixem refredar sobre una reixeta perquè no s'estovin i les empolvorem amb sucre llustre.

FELIÇ SANT JORDI     

1 comentari:

  1. Que boniques aquestes roses! T'han quedat super maques i segur que super bones!

    ResponElimina