La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 17 de maig del 2020

PASTIS D'ESPINACS I CIGRONS

         
                                      INGREDIENTS

                400 grams de cigrons cuits

                        500 grams d'espinacs

               4 ous 

                              2 llesques pa de motlle
 
                      2 grills d'all

                          1 got de llet

                           oli

                       sal i pebre 
                                                                  
                                                                            pinyonets

SOM-HI

Amb un recipient apte pel microones, coure les fulles d'espinacs netes i escorregudes, durant 3 minuts en dues vegades i reservar.

Amb un bol posar 1 llesca de pa de motlle, 2 ous i 100 ml. de llet o farem per separat 2 vegades i reservar també per separat,( un bol i altre bol).

Els cigrons ja cuits passar per la batedora amb un grill d'all, una mica de comí molt, sal i pebre, afegir amb un del bols i batre.

Fer el mateix amb els espinacs posar l'altre grill d'all, sal i batre per separat amb els ingredients de l'altre bol i si volem una vegada batut, podem posar uns pinyonets torrats.

Col·locar amb un motlle de silicona(apte per anar al micro), primer el batut d'espinacs i sobre la capa dels cigrons batuts.

Deixar que s'assenti bé, posar sobre el plat del micro el motlle. Coure 10 minuts al 100 % de potència, deixar reposar 2 minuts, tornar a coure 3 minuts més.

Comprovar sigui cuit i si cal coure 1 minut més.

Desemmotllar tebi i cobrir amb verduretes al gust. (pebrot, tomàquets, cebetes, pinyonets....)


Es pot servir fred o amb salsa de tomàquet, formatge i gratinar.

Bon profit!!!!!!!  



1 comentari:

  1. Visualment és preciós. I de sabor segur que també m´agraden tots els ingredients i, sobretot, aquest pinyolets.

    ResponElimina