INGREDIENTS
400 grams de cigrons cuits
500 grams d'espinacs
4 ous
2 llesques pa de motlle
2 grills d'all
1 got de llet
oli
sal i pebre
pinyonets
SOM-HI
Amb un recipient apte pel microones, coure les fulles d'espinacs netes i escorregudes, durant 3 minuts en dues vegades i reservar.
Amb un recipient apte pel microones, coure les fulles d'espinacs netes i escorregudes, durant 3 minuts en dues vegades i reservar.
Amb un bol posar 1 llesca de pa de motlle, 2 ous i 100 ml. de llet o farem per separat 2 vegades i reservar també per separat,( un bol i altre bol).
Els cigrons ja cuits passar per la batedora amb un grill d'all, una mica de comí molt, sal i pebre, afegir amb un del bols i batre.
Fer el mateix amb els espinacs posar l'altre grill d'all, sal i batre per separat amb els ingredients de l'altre bol i si volem una vegada batut, podem posar uns pinyonets torrats.
Col·locar amb un motlle de silicona(apte per anar al micro), primer el batut d'espinacs i sobre la capa dels cigrons batuts.
Deixar que s'assenti bé, posar sobre el plat del micro el motlle. Coure 10 minuts al 100 % de potència, deixar reposar 2 minuts, tornar a coure 3 minuts més.
Comprovar sigui cuit i si cal coure 1 minut més.
Desemmotllar tebi i cobrir amb verduretes al gust. (pebrot, tomàquets, cebetes, pinyonets....)
Es pot servir fred o amb salsa de tomàquet, formatge i gratinar.
Bon profit!!!!!!!
Visualment és preciós. I de sabor segur que també m´agraden tots els ingredients i, sobretot, aquest pinyolets.
ResponElimina