La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 27 de maig de 2010

CORONA DE CIGRONS I ESPINACS





INGREDIENTS:
  • 500 grams d'espinac fresc
  • 1 pot de cigrons cuits
  • 4 ous
  • 1 grill d'all
  • 1 manat d'alls tendres
  • 2 llesques de pa de motlle
  • 1 got de llet
  • 1 grapat de pinyons
  • oli, sal i pebre
  • comí molgut
PREPARACIÓ:

Amb un recipient apte per anar al microones, courem les fulles d'espinacs netes i escorregudes, les courem durant 3 minuts i reservem.

Batrem les llesques de pa per separat, 1 llesca, 2 ous i 1/2 got de llet (100 ml.) i 1 llesca, 2 ous, i la resta de llet i reservem.

Els cigrons els pasem per la batedora amb 1 grill d'all i una mica de comí molgut i una mescla del pa.

Fem lo mateix amb els espinacs i una vegada batuts afegím uns quans pinyonets torrats.

Col.loquem amb un motlle de silicona(apte per anar al micro), primer la crema de cigrons i sobre la d'espinacs, posarem sobre el plat del micro, el motlle i courem 8 minuts al 100%de potencia, deixem reposar 2 minuts i tornem a coure 3 minuts més. Comprovar sigui cuit, si cal posem 1 minut més.

Desemmotlleu tebi, i cobrim amb els allets tendres i la resta de pinyonets, pasat per la paella.

Quan dic 100 % de potencia, e'm refereixo a un microones casolà de uns 750 W. aproximadament.

5 comentaris:

  1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!, QUINA RECEPTA I QUINA PRESENTACIÓ! tens molt de gust presentant aquest plat i tants d'altres...A reveure guapa!

    ResponElimina
  2. Mentre llegia i veia les fotos, ja anava preparant aquest Oooooooooooooooh !!. Veig que la Mercè opina igual que jo!

    ResponElimina
  3. Noia, quina cosa més bona!! a sobre molt ràpida.
    Felicitats wapa!!

    ResponElimina
  4. Hola Mercè, Gloria, Carme, Visc a la cuina (perdona, no se con et dius). Les guapíssimes sou vosaltres.
    Ja sé que els bons cuiners no sou amants del microones, però a mí en serveix d'un gran ajut.
    Facilita algunes tasques i a més puc guanyar temps.
    Lo important es trobar el truqui....
    Un petó

    ResponElimina