La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 1 de juliol de 2016

PASTÍS FRED D'ESTIU


 Recepta ideal per els dies de calor que pot fer i deixar al frigorífic amb antelació
 Els ingredients son aleatoris, es pot farcir al gust (olives cogombrets, ou dur)..

 INGREDIENTS

1 pa de motlle sense crosta, tallat al llarg.

1 cabdell d'enciam

5 palets de cranc

1 llauna de tonyina

tomàquets cirerols

oli d'oliva

sal i polsim de pebre  

2 cullerades de maonesa sense ou

1 cullerada de ketchup 

SOM-HI

Netejar i tallar petit el cabdell d'enciam, els palets de cranc i obrir la llauna de tonyina.

Ficar a una safata allargada una llesca de pa de motlle.

Fer la barreja amb un bol del enciam, palets de crac, tonyina, olives, cogombrets .......

Amanir amb sal i el pebre  i barrejar amb la maonesa i el ketchup i unes gotes d'oli.

Ficar sobre la llesca de pa, la barreja i tapar amb un altre llesca, fer la mateixa operació, fins a 3 o 4 vegades, l'ultima a de ser la llesca de pa. 

Cobrir amb una mica de barreja de maonesa i ketchup i decorar a gust, cirerols, olives ...

Deixar tapat al frigorífic amb una tapa o paper film i ja tenim dinar per quan tornem de la platja o la piscina.

Conservar sempre al frigorífic i poques hores (mati fins mig dia o tarda nit)


4 comentaris:

  1. Els pastissos freds salats són imprescindibles a l'estiu. Els deixes preparats per avançat i te n'oblides! I sempre surten tan bons!! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. M'encanta! a l'estiu en faig sovint d'aquests pastissos, tens l'èxit assegurat! petons

    ResponElimina
  3. AQuets pastissos freds son una sol.lució ideal per l'estiu!!
    Petons guapa

    ResponElimina