La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de juliol de 2016

CLOÏSSES A LA MARINERA



INGREDIENTS 

1 quilo de cloïsses 

2 cebes

sal i oli

all i julivert

2 fulles de llorer

pebre vermell (dolç i picant,a gust)


1 got de vi blanc

1/2 got d'aigua

1 cullereta rasa de farina

SOM-HI

Posar les cloïsses amb aigua  abundant i sal, per tant treguin la sorra durant una bona estona (1 hora aproximadament).
Sofregir la ceba trinxada a la paella amb una mica d'oli. Afegir el pebre vermell, el vi i  l'aigua amb la farina dissolta, per tant no faci grumolls, salpebrar i deixar reduir. Si ens agrada la salsa fineta, la podem passar per la batedora.
Fer una picada amb all i julivert fins que quedi trinxat.
Mentrestant, coure les cloïsses al vapor amb un dit d'aigua i les fulles de llorer. Tapades fins que s'obrin (aprox. 5 minuts). Reservar dins la mateixa cassola destapada.
Afegir al sofregit les cloïsses i remenar, ficar la picada d'all i julivert i deixar faci la xup-xup. Apagar el foc i servir.

El suquet està per sucar-hi pa!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Molt bones, son com les pipes que no pots parar de menjar.
    Petons.

    ResponElimina
  2. boníssimes, ideals per aquestes nits de caloret!!

    ResponElimina