Tenim un amic, que te un hort ecològic, em va portar carbassons enormes.
Encara que grans son molt tendres i bons de gust.
Només us diré que aquest pesava 1.400 kg.
A part de aquest farcit, esta fet amb 1/2, l'altre 1/2 l' he preparat per fer croquetes de carbassó.
INGREDIENTS:
- 1 super carbassó
- 200 grams de carn picada de porc
- 200 ngrams de picada de vedella
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pastanaga
- oli
- sal i pebre
- 1 grill d'all
- formatge (tipus Philadelphia)
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- aigua
PREPARACIÓ
Semi pelar el carbassó amb un pelador I tallar-lo a lo llarg. Buidar amb una cullera, treien les llavors, salar i deixar reposar perquè deixi anar l’aigua.
Ficar la meitat del carbassó al microones uns minuts (depèn del tamany) , com aquest era mol gran el vaig deixar uns 8 minuts.
Fer un sofreixi’t amb les verdures (ceba , el pebrot tallat petit, el grill d’all i la pastanaga ratllada). Quan hagi agafar color afegir la carn i coure-la.
Farcir el carbassó i cobrir amb formatge tipus Philadelphia, que prèviament hem diluït amb una mica d’aigua i barrejat amb el tomàquet fregit
Ficar al forn, dalt i baix a 180 º 10 minuts, fins veure que comença a agafar color.
Adaptar els temps a la mida dels carbassons. Aquest era enorme, però mol tendre.
Amb aquest 1/2 carbassó, hem menjat 2 vegades el Carles i jo.
I que bons que són els carbassons!. Avui hem sopat truita de carbassó, però no era king size com el vostre, ja, ja.
ResponEliminaEsperem la recepta de les croquetes de carbassó.
Jo n'he comenssat a menjar fa relativament poc, de carabasso, per aixó apunto totes les receptes que puc.
ResponEliminapetonets.
Tinc carbassó de l'hort dels meus cunyats!, crec que ja tenen destí...Una recepta sempre boníssima i a mi que m'agrada tant el carbassó...Una abraçada isabel!
ResponEliminaM´encanten els carbassons i així farcits han de ser deliciosos...un petonet
ResponEliminaAixó es un super carbassó. Jo també en tinc un d'aquest grosset. l'haure de fer-lo farcit.
ResponEliminaPetons
quina enveja cada cop que veig que uns amics regalen aquestes meravelles! això sí, de la sana!!! ;) m'encanten els carbassons farcits!!! molts petonets guapa
ResponEliminamolt bo Isabel i el farcits delicios
ResponEliminamiquel
M'agrada molt la idea del philadelphia, ho provaré la propera vegada!
ResponEliminaBoníssims aquests carbassons! Isabel, quan pugui arreglo lo de l'índex del gelat! Em sap molt de greu!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Vaja! un carbasssó aprofitable que val per dues receptes. Això si que es rendible.
ResponEliminaAquesta recepta m´agrada però vull veure les croquetes ja que no les he vistes mai farcides de carbassó.
Isabel; Aquest carbassons farcits, han d'estar "super" bons.
ResponEliminaA mí els carbassons m'encantan, els trovo d'un gust molt i molt considerable. I després per fer croquetes de carbassó... mmm...
Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D
Mare meva Isabel, aquest carbassó és immens!! Que bo així farcit! I les croquetes segur que també, oi? :)
ResponEliminaPetonets!
Moltes gràcies a tots per els vostres comentaris.
ResponEliminaJa estan en marxa les croquetes.
Petonets a tots.
ISABEL
espero que ficis noves receptes perque totes les receptes que he fet a la meva familia li a encantat gracies per donarme les receptes
ResponEliminaGràcies per pasejar per el meu blog.
EliminaSi pases de tant en tant veuras noves receptes.
Si tens algun dubte preguntem.
Isabel