La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 10 de juliol de 2011

MANDONGUILLES AMB PURÉ DE CASTANYES



INGREDIENTS:


200 grams de carn picada de porc
200 grams de carn picada de vedella
1 ou
1 llesca de pa sense crosta
sal i pebre
oli
farina
nata liquida
castanyes ja cuites o
crema de castanyes


PREPARACIÓ:

Afegir l'ou a la carn, la llesca de pa (sense crosta) mullada amb llet. Salpebrar.

Fer amb tot una massa i formar boles, arrebossar amb farina, fregir i reservar.
Fem la crema de castanyes (al Mercadona venen bosses amb castanyes, torrades i pelades) o al Bon Preu una crema de castanyes de la casa Hero, que es mol bona per fer acompanyaments.Per fer la crema agafem les castanyes que ja son cuites, les triturem amb una mica de nata liquida i escalfem, fem la xup xup amb les mandonguilles, jo sempre reservo unes quantes castanyes, per acabar de guarnir el plat.Si les fem amb la crema de castanyes de la casa Hero, desfem un parell de cullerades amb una mica d'aigua i fem el xup-xup també amb les mandonguilles.

Aquesta salsa va molt be, sobre tot per acompanyar carns de porc.Es altre forma, de cambiar el vestit als apets senzills

9 comentaris:

  1. Isabel, ara mateix em tens babejant davant la pantalla de l'ordinador... quina pinta tenen aquestes mandonguilles!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. ES veuen delicioses però no m´imagino ara tastar un puré de castanyes...em transportar a la tardor que no m' agrada gens.

    ResponElimina
  3. Isabel; Interessant, força interessant aquesta proposta de mandonguilles -a mí m'agraden molt- amb aquest toc de puré de castanyes, un plat d'aquells de sempre -que dic jo-
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D

    ResponElimina
  4. SANDRA: tenia un pot de crema de castanyes i d'aquesta manera les faig diferents.
    CRISTINA: ja se que es un plat mes adecuat per quan fa fred, per allò de associació d'idees, castanyes=tardor. Però son mol bones.
    JOSEP: una proposta com be dius diferent.
    Petons

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta! Jo, aquest pure de la casa Hero, el faig servir quan, per les festes de Nadal, faig un pernil al forn i es boníssima...
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Si les mandonguilles ja son bones per si soletes, amb aquesta crema de castanyes han d'estar insuperables!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. quina combinació!!!! les castanyes són perfectes per la carn!!! apuntada la recepta!!! petonets guapa

    ResponElimina
  8. No he provat mai el purè de castanyes! Apuntat per la tardor, ara s´em fa una mica extany menjar-ne! Manies!
    PEtons

    ResponElimina
  9. Isabel me n'emporto la recepta, i no dubtis que quan passi la calorada serà un plat de festa a casa!

    ResponElimina