INGREDIENTS:
200 grams de carn picada de porc
200 grams de carn picada de vedella
1 ou
1 llesca de pa sense crosta
sal i pebre
oli
farina
nata liquida
castanyes ja cuites o
crema de castanyes
PREPARACIÓ:
Afegir l'ou a la carn, la llesca de pa (sense crosta) mullada amb llet. Salpebrar.
Fer amb tot una massa i formar boles, arrebossar amb farina, fregir i reservar.
Fem la crema de castanyes (al Mercadona venen bosses amb castanyes, torrades i pelades) o al Bon Preu una crema de castanyes de la casa Hero, que es mol bona per fer acompanyaments.Per fer la crema agafem les castanyes que ja son cuites, les triturem amb una mica de nata liquida i escalfem, fem la xup xup amb les mandonguilles, jo sempre reservo unes quantes castanyes, per acabar de guarnir el plat.Si les fem amb la crema de castanyes de la casa Hero, desfem un parell de cullerades amb una mica d'aigua i fem el xup-xup també amb les mandonguilles.
Aquesta salsa va molt be, sobre tot per acompanyar carns de porc.Es altre forma, de cambiar el vestit als apets senzills
Isabel, ara mateix em tens babejant davant la pantalla de l'ordinador... quina pinta tenen aquestes mandonguilles!
ResponEliminaPetonets
Sandra
ES veuen delicioses però no m´imagino ara tastar un puré de castanyes...em transportar a la tardor que no m' agrada gens.
ResponEliminaIsabel; Interessant, força interessant aquesta proposta de mandonguilles -a mí m'agraden molt- amb aquest toc de puré de castanyes, un plat d'aquells de sempre -que dic jo-
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D
SANDRA: tenia un pot de crema de castanyes i d'aquesta manera les faig diferents.
ResponEliminaCRISTINA: ja se que es un plat mes adecuat per quan fa fred, per allò de associació d'idees, castanyes=tardor. Però son mol bones.
JOSEP: una proposta com be dius diferent.
Petons
Quina bona pinta! Jo, aquest pure de la casa Hero, el faig servir quan, per les festes de Nadal, faig un pernil al forn i es boníssima...
ResponEliminaPetonets.
Si les mandonguilles ja son bones per si soletes, amb aquesta crema de castanyes han d'estar insuperables!.
ResponEliminaUna abraçada
quina combinació!!!! les castanyes són perfectes per la carn!!! apuntada la recepta!!! petonets guapa
ResponEliminaNo he provat mai el purè de castanyes! Apuntat per la tardor, ara s´em fa una mica extany menjar-ne! Manies!
ResponEliminaPEtons
Isabel me n'emporto la recepta, i no dubtis que quan passi la calorada serà un plat de festa a casa!
ResponElimina