Els xampinyons donen molt de sí, son bons i serveixen d'acompanyament, per fer una truita, per amanides, per aperitius ............
PREPARACIÓ:
Netejar els xampinyons, treien en compte la tija, que quedi el barret. Posar sobre un paper de cuina per que deixi anar la mica d'aigua.
Les tiges, tallarles petites i passar per una paella amb all picat i julivert. Mesclar quan sigui fred amb formatge cremós.
Els barrets els salem i posem 1 goteta d'oli dins.
Ficar al microones amb un recipient apte i coure'ls de 3 a 4 minuts al 75 % de potencia, comprovar, perquè depèn de la quantitat que siguin cuits (no pasarse de temps), farcir amb la mescla de formatge i els trossets de xampinyons i tornar a posar al micró 1/2 minut.
Tirar per sobre encenalls de pernil dessecat ( també al microones) i servir.
INGREDIENTS:
- xampinyons grans
- formatge cremós
- all i julivert
- sal
- oli
- pernil
PREPARACIÓ:
Netejar els xampinyons, treien en compte la tija, que quedi el barret. Posar sobre un paper de cuina per que deixi anar la mica d'aigua.
Les tiges, tallarles petites i passar per una paella amb all picat i julivert. Mesclar quan sigui fred amb formatge cremós.
Els barrets els salem i posem 1 goteta d'oli dins.
Ficar al microones amb un recipient apte i coure'ls de 3 a 4 minuts al 75 % de potencia, comprovar, perquè depèn de la quantitat que siguin cuits (no pasarse de temps), farcir amb la mescla de formatge i els trossets de xampinyons i tornar a posar al micró 1/2 minut.
Tirar per sobre encenalls de pernil dessecat ( també al microones) i servir.
Com m'agraden els xampinyons...així com els has fet tú aniria agafant i no pararia...amb una safata no en tindria prou... Els faig molt semblants però en comptes del formetge poso cebeta saltejada.Una abraçada Isabel!
ResponEliminaUna bona tapeta per anar picant amb un vinet a la fresca....
ResponEliminaPetonets
Senzills i deliciosos. Mira que m'agraden els xampinyons eh? Uf! Això sí, recepta saníssima que podem gaudir sense pensar-hi gaire!!
ResponElimina;)
Petonets!
Hola,
ResponEliminam'encanten els xampins i així amb el formatge... vaja deliciosos!
Petons
Jo com la Mercè, començaria a picar i no pararia!
ResponEliminamai he fet xampinyons farcits però crec que és un aperitiu divertit i la teva recepta m'agrada!
A mi també m'agraden molt els xampinyons, són super versàtils i molt barats ;)
ResponEliminam'agraden molt els champis farcits trobo que queden molt bons,petons
ResponEliminaQuins xampis més guapos...com ja han comentat donen molt de joc. I aquest teus amb una clareta deuen " estar de muerte".
ResponEliminaA casa també ens encanten els xampinyons, així farcidets són ideals per un pica pica!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Adoro los champiñones,
ResponEliminacomo tu los has preparado mejor aun.
Un saludo.
Els xampinyons, son bons de moltes maneres.
ResponEliminaGràcies a totes per els vostres comentaris.
Petons