INGREDIENTS:
- 300 grams d'arròs (millor Arborio)
- 1 manat d'espàrrecs de marge
- 100 grams de gambetes pelades
- 1 ceba gran
- 1 grill d'all
- 1/2 got de vi blanc
- 1 cullerada mantega
- oli, sal i pebre
- 100 grams formatge parmesà
- 1 l. de brou vegetal
Rentar i tallar els espàrrecs (reservar les puntes)
Tallar la ceba fina i el grill d'all.
Sofregir la ceba i el grill d'all amb una mica de mantega i una mica d'oli, fins que quedi daurat a continuació afegir els espàrrecs tallats a trosses i un grapat de sal, mesclar fins que siguin ben cuits i a continuació les gambetes i l'arròs, donar un parell de voltes i afegim el vi. Deixar evaporar, afegir el brou ja calent a demanda de l'arròs, en varies vegades i de tan en tan remenar, perquè deixi anar el midó.
Coure aproximadament 12 minuts, afegir el formatge, remenar i tancar el foc, tapar i deixar reposar uns 4 minuts. Ha de quedar cremós
Servir i decorar amb les puntes dels espàrrecs, que hem cuit anteriorment i bon profit....!
Aix Isabel, a mi amb els risottos em tens ben guanyada!! Què bo ha de ser amb espàrrecs i gambetes, no saps com m'agrada!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Boníssim...ara en menjaria per sopar. En queda?
ResponEliminaGuau! Quina bona pinta que te aquest arros...
ResponEliminaPetonets
Aquest risotto és una delícia! Jo el faig semblant però sense les gambebes, així que sé de què parlo!!!
ResponEliminaPetons
Mare quins ingredients per a un risotto... Amb espàrrecs i gambetes ha de ser d'allò més gustós!. Un risotto 10!
ResponEliminame encantan los rissotos son mi perdición
ResponEliminamuy bueno el tuyo de hoy
peto
miquel
Hola Isabel,
ResponEliminaAmb el que m'agraden a mi els risottos... aquest ha d'estar d'allò més bo amb els espàrrecs i les gambetes! Un plat de 10! Petons
La pinta és boníssima! i, mab els bons ingredientes que hi vas posar, segur que tenia un gust deliciós.
ResponEliminamolt bona setmana!
quin risotto més bo!!! una combinació exel·lent! petonets
ResponEliminaUn risotto molt del meu gust, els espàrrecs i les gambes combinen molt bé.
ResponEliminaFA dies que tinc ganes de fer risotto i el d'espàrrecs verds me'l mirava amb carinyo...Es veu tan bo!
ResponEliminaPetons.
Com ja dic mes endevant el blog torna a fer en tonto.
ResponEliminaPerdó, no he pogut contestar.
Petons