Quantitat de coques i coques, per les revetlles sobre tot la de San Joan, les coques no poden faltar, com estem veien als diferents blogs i també per la fantàstica iniciativa del blog Memòries d'una Cuinera. M'hages agradat, haver vist a tots el blocaires en acció junts. Que divert!!!!!!.
No us donaré la pallissa de donar vos totes les receptes, ja que aquest dies, tindre-ho moltes.
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Sobre paper per anar al forn estirar la pasta de full, empolvorar amb una mica de farina, punxar la massa i pintar amb l'ou batut, sobre afegir les ametlles laminades , la confitura de taronja i els pinyons, empolvorar amb sucre i coure al forn escalfat a 200 º de 15 a 20 minuts, fins que el full agafi color.
Molt fàcil, però Bo.
Jo com veure-ho no he fet una sinó 3 versions es a dir 6 coques.
1 de brioix amb fruites, 3 de pasta de full amb llardons i 2 de pasta de full amb taronja. Sort que em Pau em va ajudar a posar els pinyonets..........No us donaré la pallissa de donar vos totes les receptes, ja que aquest dies, tindre-ho moltes.
La que si us donaré es la de
PASTA DE FULL AMB AMETLLES I TARONJA
INGREDIENTS:
- 1 massa de pasta de full
- farina
- 80 grams de sucre fi (molt)
- 50 grams de ametlles laminades
- 25 grams de pinyons
- 100 grams de pell de taronja confitada
- 1 ou
PREPARACIÓ:
Sobre paper per anar al forn estirar la pasta de full, empolvorar amb una mica de farina, punxar la massa i pintar amb l'ou batut, sobre afegir les ametlles laminades , la confitura de taronja i els pinyons, empolvorar amb sucre i coure al forn escalfat a 200 º de 15 a 20 minuts, fins que el full agafi color.
Molt fàcil, però Bo.
Caram Isabel, quin goig de coques!!!! T'han quedat totes fantàstiques, deurieu fer una festassa!!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mare meva quina feinada, pero que bones que son les coques fetes a casa!!!
ResponEliminaPetonets.
Quin festival de coques!suposo que no van quedar ni les engrunes. La recepta de la coca que has publicat deu estar molt bona: li has donat molt de joc a la pasta de full.
ResponEliminaNena, quina feinada!!!!! t'han quedat preciosses!!!! Jo aquest any les he comprades, res a veure!Les faré per a Sant Pere!
ResponEliminaPetonets
Caram quina feinada!! segur que heu tingut una gran revetlla! Aquesta coca que ens presentes ha de ser molt bona a més de senzilla de fer que sempre és d'agraïr!!
ResponEliminaSembla un forn!!! sant del cel quantes coques i a quina més bona!!!!!!
ResponEliminaTotes fan molt de goig! PEtonets
Ostres Isabel, quin manera de currar!
ResponEliminaSis coques, suposo que per a tots els gustos, com per tornar-se boig!!
Això sí que és treballar, i no el que fem la resta de mortals!!! I jo em queixo que no surto de la cuina! Mare de Déu, quin goig que fan totes juntes!!!!
ResponEliminaSort que has donat la recepta de la coca d'ametlles i taronja, perquè no la coneixia!!!! Apuntada queda, que a mi m'agrada molt la taronja confitada!
Petons
quines coques,veig que no has parat en tot el dia jajaj petons
ResponEliminaImpressionant, quina passada!
ResponEliminaM'agada molt la proposta amb la pell de taronja confitada, la combinació ha de quedar molt bona. m'ho apunto! ;)
Hola guapa! quina varietat més bona que has fet! segur que a casa teva donaven saltiros d'alegria!!!! doncs no sé amb quina em quedaria. Moltíssimes gràcies per participar amb aquest munt de coques!!! petonets
ResponEliminaDoncs sort del Pau perquè amb tantes coques! És molta feina però quina satisfacció, no?
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar al memòries.
Petons.
Isabel, quina feinada, jo no sabria per on començar! Totes fan molt goig, ets una artista!
ResponEliminaJo en vaig menjar!!!!!!!
ResponEliminaExcel·lent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quina passada!! Sis coques!! Et van quedar fantàstiques i segur que delicioses!
ResponEliminaPetons!
Gràcies a tothom.
ResponEliminaPetons