La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 25 de juny de 2011

COQUES DE SANT JOAN






Quantitat de coques i coques, per les revetlles sobre tot la de San Joan, les coques no poden faltar, com estem veien als diferents blogs i també per la fantàstica iniciativa del blog Memòries d'una Cuinera. M'hages agradat, haver vist a tots el blocaires en acció junts. Que divert!!!!!!.

Jo com veure-ho no he fet una sinó 3 versions es a dir 6 coques.
1 de brioix amb fruites, 3 de pasta de full amb llardons i 2 de pasta de full amb taronja. Sort que em Pau em va ajudar a posar els pinyonets..........

No us donaré la pallissa de donar vos totes les receptes, ja que aquest dies,
tindre-ho moltes.

La que si us donaré es la de


PASTA DE FULL AMB AMETLLES I TARONJA


INGREDIENTS:

  • 1 massa de pasta de full
  • farina
  • 80 grams de sucre fi (molt)
  • 50 grams de ametlles laminades
  • 25 grams de pinyons
  • 100 grams de pell de taronja confitada
  • 1 ou

PREPARACIÓ:

Sobre paper per anar al forn estirar la pasta de full, empolvorar amb una mica de farina, punxar la massa i pintar amb l'ou batut, sobre afegir les ametlles laminades , la confitura de taronja i els pinyons, empolvorar amb sucre i coure al forn escalfat a 200 º de 15 a 20 minuts, fins que el full agafi color.

Molt fàcil, però Bo.


16 comentaris:

  1. Caram Isabel, quin goig de coques!!!! T'han quedat totes fantàstiques, deurieu fer una festassa!!!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Mare meva quina feinada, pero que bones que son les coques fetes a casa!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Quin festival de coques!suposo que no van quedar ni les engrunes. La recepta de la coca que has publicat deu estar molt bona: li has donat molt de joc a la pasta de full.

    ResponElimina
  4. Nena, quina feinada!!!!! t'han quedat preciosses!!!! Jo aquest any les he comprades, res a veure!Les faré per a Sant Pere!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Caram quina feinada!! segur que heu tingut una gran revetlla! Aquesta coca que ens presentes ha de ser molt bona a més de senzilla de fer que sempre és d'agraïr!!

    ResponElimina
  6. Sembla un forn!!! sant del cel quantes coques i a quina més bona!!!!!!
    Totes fan molt de goig! PEtonets

    ResponElimina
  7. Ostres Isabel, quin manera de currar!
    Sis coques, suposo que per a tots els gustos, com per tornar-se boig!!

    ResponElimina
  8. Això sí que és treballar, i no el que fem la resta de mortals!!! I jo em queixo que no surto de la cuina! Mare de Déu, quin goig que fan totes juntes!!!!
    Sort que has donat la recepta de la coca d'ametlles i taronja, perquè no la coneixia!!!! Apuntada queda, que a mi m'agrada molt la taronja confitada!
    Petons

    ResponElimina
  9. quines coques,veig que no has parat en tot el dia jajaj petons

    ResponElimina
  10. Impressionant, quina passada!
    M'agada molt la proposta amb la pell de taronja confitada, la combinació ha de quedar molt bona. m'ho apunto! ;)

    ResponElimina
  11. Hola guapa! quina varietat més bona que has fet! segur que a casa teva donaven saltiros d'alegria!!!! doncs no sé amb quina em quedaria. Moltíssimes gràcies per participar amb aquest munt de coques!!! petonets

    ResponElimina
  12. Doncs sort del Pau perquè amb tantes coques! És molta feina però quina satisfacció, no?
    Moltíssimes gràcies per participar al memòries.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Isabel, quina feinada, jo no sabria per on començar! Totes fan molt goig, ets una artista!

    ResponElimina
  14. Jo en vaig menjar!!!!!!!
    Excel·lent!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  15. Quina passada!! Sis coques!! Et van quedar fantàstiques i segur que delicioses!
    Petons!

    ResponElimina