La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 12 de juny de 2015

CUETES DE RAP AMB GAMBES

 

INGREDIENTS

4 cues de rap

8 gambes

1 ceba

1 cullerada de tomàquet fregit

1 gotet de vi blanc

brou de peix

julivert

oli 

sal i pebre

picada

10 ametlles 

pa fregit

1 grill d'all

julivert

SOM-HI

 Fregir les gambes i reservar, amb l'oli de fregir-les fem un sofregit amb la ceba tallada, que deixarem enrossir.

 Afegiren el tomàquet, el gotet de vi i deixem reduir a foc lent.

 Passar el sofregit per la batedora amb una mica de brou de peix.

 Posar a la cassola les cues de rap salpebrades i les cobrim amb el suc del sofregit i una mica mes de brou de peix per tal que cobreixi
les cues, sobre ficar la picada i deixar coure 15 minuts. 

 Quan faltin 5 minuts afegim les gambes i deixem fer la xup-xup.

 Acompanyar amb una bona llesca de pa, per sucar-hi. 


Amics blocairesRecordeu el dia 20 publicar la vostre recepta del BLOG AL PLAT aquest mes dedicat a Destapant Cassoles

3 comentaris:


  1. Isabel; Quin encant de plat, tot un encert amb cues de rap -un dels meus peixos preferits- i les gambes, sembla que sento l'olor des de aquí...¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. m'encanta aqeust plat, fa de cap de setmana total! sucar-hi pa i migdiada! petons

    ResponElimina
  3. Això si que és un plat de peix com Déu mana...

    ResponElimina