La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 2 de juny de 2015

ULLERES DE PASTA DE FULL AMB SÈSAM



 ingredients

1 massa de pasta de full

sucre llustre

1 ou

llavors de sèsam

 som-hi
 
Posarem a una safata de forn paper vegetal (paper especial pel forn) i empolvorar amb sucre llustre (bastant) per sobre el paper. Tot seguit, li posarem la làmina de pasta de full i tornarem a posar-hi sucre per sobre...

Ens disposarem a caragolar la massa pels laterals, fins que es topin les dues parts.

Quan ja tinguem el rotlle fet, el tallarem en porcions (de la mida que ens sembli correcta, aproximadament 1 1/2 centímetre ) i les anirem posant sobre el paper del forn a la safata.



Pintar amb ou batut i empolvorar amb les llavors de sèsam.

Ficar al forn escalfat. Han d'estar a una temperatura d'uns 180º C. durant uns 15 minuts. Vigilar que no es cremin, depenent del forn pot anar més ràpid o més lent!

Bon profit!

6 comentaris:


  1. Isabel; Una bona manera de fer feliços a uns convidats i et treu també d'un apuro.
    Queda força bé i fàcil de fer.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Quan faig ulleretes faig content a més d'un/una... ! és una de les coses que més sovint faig! queden maques i molt bones, oi? el toc del sèsam segur que les millora! petons

    ResponElimina
  3. m'encanta! jo en vaig fer una vegada i queden molt mones! bona recepta! petons

    ResponElimina
  4. Idea apuntada, per fer-les amb sésam. Segur que estaven boníssimes.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Trobo molt encertat el punt del sèsam que li has donat, si ja són prou bones sense, imagina't amb el toc cruixent mmmmmmm
    Una abraçada
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina