La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 24 de juny de 2015

BRANDADA DE BACALLÀ AMB ESPÀRRECS




 INGREDIENTS

  2  manats d'espàrrecs
400  g.  bacallà dessalat 
  10  cl. de llet   
 30  cl. d'oli d'oliva     
  2  grills d'all  
  1  patata

   SOM-HI 

 Netejar els espàrrecs i reservar.

 Fem brandada


 Fregiu lleugera ment els alls amb oli i coleu-lo.
  
 Escaldeu amb aigua bullint, el bacallà i treure-hi la pell i espines.


 A la mateixa aigua, bulliu-hi la patata i retireu la.


 Passar el bacallà i la patata per una batedora i poc a poc afegiu-hi, l'oli i la llet.
Emulsioneu.  

 Ja podem per fer els espàrrecs a la planxa i acompanyar amb la brandada.

5 comentaris:

  1. M'agraden els espàrrecs a la planxa i trobo que amb la brandada de bacallà han de fer una bona parella.
    Petons.

    ResponElimina
  2. quina bona pintaaa!! m'encanta la combinació ! petons

    ResponElimina
  3. Mira has combinat dos ingredients que m'agraden molt i que consumeixo cada setmana!
    Una combinació molt bona.
    Petons

    ResponElimina
  4. Un plat ben bo!!! els espàrrecs a la planxa també m'agraden molt! perons

    ResponElimina
  5. Un plat ben bo!!! els espàrrecs a la planxa també m'agraden molt! perons

    ResponElimina