La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 7 de juny de 2015

PA DE PAGÈS AMB SALSA PESTO I MOZZARELLA


 


Aquesta recepta en va enamorar, quan la vaig veure al blog de la Teresa de " Com a casa, res! "

INGREDIENTS


Un pa de pagès (millor del dia abans)

Salsa pesto, aquí  Salsa Pesto

2 boles de mozzarella fresca

100 g de formatge parmesà ratllat

 
SOM-HI

Amb un ganivet de serra fem talls en un mateix sentit sense acabar d'arribar a baix de tot. Després fem els mateixos talls però perpendiculars als que hem fet, de manera que quedin uns quadrets de pa units per sota, així el pa no perd la forma.

Tallem les dues boles de mozzarella a rodanxes fines.

Amb una espàtula o ganivet de punta rodona, anem repartint la salsa pesto per dins dels talls, a continuació la mozzarella i el parmesà.

Amb el forn calent, ho tenim dins uns 10-15 minuts, ja que només cal que el formatge es fongui entre el pa.

El servim calent!!!!!!!

A més a més de bo, el perfum que desprèn, el fa irresistible!! 


5 comentaris:

  1. Ei, jo també he vist aquest pa farcit i tinc ganes de provar-lo... amb aquesta combinació d'ingredients ha de quedar boníssim, millor que una pizza. I l'oloreta segur que irresisitible!

    ResponElimina
  2. I tant que està bo. Jo el vaig fer amb panets individuals perque un pa gran era massa per nosaltres.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Què bo queda, oi?? a casa els va agradar molt!!! estic esperant ser colla per a repetir-lo!! petons

    ResponElimina
  4. Què bo queda, oi?? a casa els va agradar molt!!! estic esperant ser colla per a repetir-lo!! petons

    ResponElimina
  5. mmmm quina pinta! i facilet! m'agrada aquesta recepta, és ideal per quan tens gent! petons

    ResponElimina