4 cues de rap
8 gambes
1 ceba
1 cullerada de tomàquet fregit
1 gotet de vi blanc
brou de peix
julivert
oli
sal i pebre
picada
10 ametlles
pa fregit
1 grill d'all
julivert
SOM-HI
Fregir les gambes i reservar, amb l'oli de fregir-les fem un sofregit amb la ceba tallada, que deixarem enrossir.
Afegiren el tomàquet, el gotet de vi i deixem reduir a foc lent.
Passar el sofregit per la batedora amb una mica de brou de peix.
Posar a la cassola les cues de rap salpebrades i les cobrim amb el suc del sofregit i una mica mes de brou de peix per tal que cobreixi
les cues, sobre ficar la picada i deixar coure 15 minuts.
Quan faltin 5 minuts afegim les gambes i deixem fer la xup-xup.
Acompanyar amb una bona llesca de pa, per sucar-hi.
Amics blocaires: Recordeu el dia 20 publicar la vostre recepta del BLOG AL PLAT aquest mes dedicat a Destapant Cassoles
ResponEliminaIsabel; Quin encant de plat, tot un encert amb cues de rap -un dels meus peixos preferits- i les gambes, sembla que sento l'olor des de aquí...¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)
m'encanta aqeust plat, fa de cap de setmana total! sucar-hi pa i migdiada! petons
ResponEliminaAixò si que és un plat de peix com Déu mana...
ResponEliminaIntento fer-ho
ResponEliminaBona pinta el fsre dema k vindrs la fsmilia pk fare 70 anys
ResponEliminaAcompanyat amb un bon vinet.... Me'n vaig a fer la migdiada, que és el millor després de gaudir d'aquest plat
ResponEliminaAquí estic fent la teva recepta per la meva família. Som 5 a sopar ja q aquest any no ens reunim amb tots els q voldriem, però estarem junts de cor. Gràcies per la recepta. 24/12/2020
ResponEliminaAvui faix el teu plat esperant que els i agradi gràcies per la recepta bon any bons reis
ResponEliminaAvui la faig que els dilluns s, han de passar amb alegria 22 març 2021
ResponEliminaAcabo de fer-ho, exquisit i fàcil, gràcies
ResponEliminaUna pregunta, d'un dia per l'altre queda bò o queda sec.
ResponEliminaJo també voldria saber si es pot fer el dia abans... Gràcies
ResponEliminaMolt bones aquestes cuetes de rap amb gambes. Quin plat tan deliciós. Molt bona idea per preparar la propera setmana. Gràcies.
ResponElimina