INGREDIENTS
PREPARACIÓ:
Possar amb un cassó la llet amb una pell de llimona (només la part groga), la branca de canyella i 250 grams de sucre. Deixar bullir i refredar perquè s'infusio-nin la llimona i la canyella, reposar al frigo un parell d'hores i colar.
Introduir al congelador fins que quasi en glaci, remenant de tan en tan i afegir poc a poc, les tres clares d'ou muntades a punt de neu amb la resta de sucre. Tornar a ficar al frigo i servir al punt de granissat, empolvorar amb canyella en pols (també es pot servir amb una mica de ratlladura fina de llimona).
Refrescant, fàcil i bo.
- 1 l. de llet
- 1 llimona
- 1 branca canyella
- 300 grams de sucre
- 3 clares d'ou
- canyella en pols
PREPARACIÓ:
Possar amb un cassó la llet amb una pell de llimona (només la part groga), la branca de canyella i 250 grams de sucre. Deixar bullir i refredar perquè s'infusio-nin la llimona i la canyella, reposar al frigo un parell d'hores i colar.
Introduir al congelador fins que quasi en glaci, remenant de tan en tan i afegir poc a poc, les tres clares d'ou muntades a punt de neu amb la resta de sucre. Tornar a ficar al frigo i servir al punt de granissat, empolvorar amb canyella en pols (també es pot servir amb una mica de ratlladura fina de llimona).
Refrescant, fàcil i bo.
Isabel, no saps com m'agrada la llet merengada!En vaig fer fa relativament poc i em va encantar feta a casa, la teva té una pinta espectacular!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar, ens fa molta ilusió!
Petonets
Sandra
Isabel,
ResponEliminaQuè bé que hagis posat aquesta recepta. Amb el que m'agrada aquest el farem ben aviat!! Petonets
Isabel, què bona pinta!!! no he fet mai llet merengada i m'agrada molt. Prenc nota de la recepta!!
ResponEliminaPetonets
Tant que m'agrada la llet merengada i mai n'he fet a casa. Ara ja no tinc excusa!!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
m'encantaaaaaaaaaaaaaaaaaa! no pararia de menjar-ne a l'estiu!!!! molts petonets guapa i bon cap de setmana
ResponEliminaLa llet merengada la vaig descobrir als 9 anys i no he parat de menjar-la, com a beguda, gelat, m'agrada tant!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana.
Les receptes clàssiques no s´han d' arraconar mai. Et felicito. Una gerra de llet merengada a casa és un perill...quina cosa més bona.
ResponEliminaA estas horas y con el calor que hace una copa de estas me vienen de lujo.
ResponEliminaQuin berenar més bo! A vegades em faig llet merengada i me la veig frequeta de la nevera, però ara aniré una mica més enllà i així encara serà més refrescant.
ResponEliminaPetons
M'he encisat el teu blog, Isabel!
ResponEliminaEm faig seguidor teu de seguideta!
Una besada!
Llet merengada, el meu substitut domèstic a l'orxata. M'agrada molt i presentat així són unes postres de luxe. Gràcies per la idea! Petons
ResponEliminaOh Isabel, acabes de fer les delícies de l'Ona...li encanta la llet merengada!, prenc nota que es veu tan esponjós que convida a agafar-lo de la pantalla...Una abraçada!
ResponEliminaHola!!
ResponEliminaCon tu permiso me llevo la receta, a mi maridito le va a encantar.
Un saludo.
Isabel una receta de toda la vida que con la presentacion en copa le das un aire festivo y de lujo
ResponEliminapetons
miquel
Bonííííííííssima!. Com a gelat, com a batut, simplement com a un got de llet, me la faré segur (per a mi sola, al Josep no li agrada, ell s'ho perd).
ResponEliminaIsabel, quina bona proposta la llet merengada!! I que refrescant! mmmm!
ResponEliminaPetonets!
Per demà endur-me-la a la platja mmm!!
ResponElimina