La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 28 de juliol de 2011

CROQUETES DE CARBASSÓ








Amb l'altre meitat del carbassó de la recepte anterior, com us vaig dir, vaig fer croquetes totalment vegetals, per l'Eva.



INGREDIENTS:

  • 1/2 carbassó ( aprox. 600grams)
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 grill d'all (opcional)
  • un grapat de pinyons
  • sal
  • un polsim de pebre
  • 1 got de llet
  • farina
  • 1 ou
  • pa ratllat

PREPARACIÓ:

Pelem el carbassó i tallem a dauets petits, deixem reposar amb un escorredor amb una mica de sal, mentrestant tallem la ceba i l'all, ratllem la pastanaga.

A la paella posem la ceba, quan agafa color afegir el carbassó i seguidament, la pastanaga ratllada , quan comenci a estar cuit, un grapat de pinyonets i seguidament una cullerada sopera de farina, deixem coure i afegir la llet, tot remenant fins que la get s'absorbeix i la pasta es separa de las parets de la paella (si cal, posar mes llet o si queda mol clara una mica de farina diluïda amb una mica mes de llet)

Abocar amb una safata i deixar refredar, embolicar les croquetes i arrebossar amb farina, ou i pa ratllat, deixar reposar i fregir amb oli abundant.

També pode-ho, afegir a la massa, una mica de pernil, o formatge ratllat.

Bon profit¡¡¡¡¡

9 comentaris:

  1. Ostres, què bones i originals! Aquestes les he de fer al Xavi, que se'm queixa que no li faig croquetes per a ell (és que em xiflen les de pollastre!)!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. quina pintassa Isabel! segur que de carbassó han de quedar molt lleugeres!!! petonets

    ResponElimina
  3. Què bones!!! no he fet mai croquetes vegetals, han de ser boníssimes!
    Petonets

    ResponElimina
  4. No n´he fet mai de carbassó, i han d´estar d´allò mes bo!
    Les apunto
    Petons

    ResponElimina
  5. Amb pinyons i tot, han de ser boníssimes!

    ResponElimina
  6. Unes croquetes ben diferents i segur que delicioses!

    ResponElimina
  7. Quina delícia! Amb el que m'agrada el carbassó ja m'ho imagino amb unes croquetes... Petons

    ResponElimina
  8. Sandra: Dona aquest capritxo al Xavi i fes-les.
    A tu també t'agradaran.
    Judith: Si, queden molt lleugeres, però si les vols mes consistens, afegeix un taquet de formatge quan les emboliquis.
    Maria: Si t'agraden les verdures, provelas.
    Anna: Les croquetes de verdures queden molt suaus.
    Taller de cuina: Hola parella, els pinyons li donen un toquet diferent.
    Mª Angels: Et recumano que les provis.
    Helena: Si t'agraden les verdures, som molt bones i a mes li pots donar el teu toc personal.

    ResponElimina
  9. Isabel; M'apunto a tot el que digui carbassó, i aquestes croquetes, no en son cap exepció...
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D

    ResponElimina